FUTURESHOP et FIDO = mnogo izgodno

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
Аватар
Mark

FUTURESHOP et FIDO = mnogo izgodno

Мнение от Mark »

Ne sam wijdal po-izgodni oferti, ot tezi waw Futureshop za Fido.
Primer - telefon Siemens A56 za 57 $ s taksite, za koeto :

1. Futureshop wi dawa 50 $ Gift Card
2. Fido wi dawa 75 $ kredit
3. Niamate dogowor.
4. Mojete da si izberete plan po izbor.

AMi po-dobri uslowia za hora, koito ne patuwat mnogo nadale4 ot Montreal ne sam wijdal.
W sajta na Futureshop www.futureshop.ca gledajte weekly flyer za da widite detajli za promociite.

ЗАВИСТTА "УБИВА" ТОЗИ КОЙТО Я ИЗПИТВА.
ЖИВОТЪТ Е ХУБАВ, НЕ СИ ГУБЕТЕ ВРЕМЕТО И НЕРВИТЕ А ПОТЪРСЕТЕ ХУБАВОТО И ЗА ВАС.
Аватар
VanBC
Модератор

Мнение от VanBC »

Само че, за да ти дадат план от Fido, трябва да имаш кредитна история ... :briah:
А иначе Siemens-чето е голям сладур :thumbsup: !
Аватар
Dino
Модератор

Има ли бъдеще Fido и какво е то?

Мнение от Dino »

И аз ползвам Fido (вече повече от година), но напоследък забелязвам доста реклами, които меко казано звучат некоректно. Например, в безплатните вестници Metro i 24 Heures видях реклама на Telus, която звучеше горе-долу така: "Ето защо все повече клиенти на Fido идват при нас." и изобразяваше кученцето на Fido. Подобна реклама видях и от Rogers AT&T. :shock:
Какво става? Доколкото си спомням, не е позволена реклама, която представлява антиреклама?! :roll:
Или Fido агонизира (както бях прочел преди доста време, но не ми се искаше да повярвам) и останалите хищници се борят за клиентите?! :(

Даниел
Аватар
Mark

Мнение от Mark »

Zasega :

1. Fido is the only wireless provider offering per-second billing on all monthly airtime packages
2. Fido is the only wireless provider that doesn't ask you to sign a contract and offers you a 15-day satisfaction guarantee

www.fido.ca

anicata

Re: FUTURESHOP et FIDO = mnogo izgodno

Мнение от anicata »

Siemens A56 , i vaobshte A seriata na Simens e mnogo osakatena kato model. Tova e nai-evtinata i pochti nishto nepredlagashta seria. Aparata dori niama budilnik,nito kalendar i oste niakolko takiva uj'drebni' neshta v edin mobilen aparat s koito sme sviknali da sa 'zadaljitelno uslovia ' v BG.

Vsashnost az govoria za aparata ot opita mi v Europa ,moje puk A seriata v USA i Canada da e po-razlichna. Znam che s Motorola e taka-tova ,koeto praviat za Europa e savsem razlichno i se prodava pod drug nomer v Amerikite.

OOf,koloko dalag put triabva da se izvarvi kato otideme tam...dokato vlezeme v chas!!
Изображение
Аватар
VanBC
Модератор

Re: Има ли бъдеще Fido и какво е то?

Мнение от VanBC »

Dino написа:И аз ползвам Fido (вече повече от година), но напоследък забелязвам доста реклами, които меко казано звучат некоректно. Например, в безплатните вестници Metro i 24 Heures видях реклама на Telus, която звучеше горе-долу така: "Ето защо все повече клиенти на Fido идват при нас." и изобразяваше кученцето на Fido. Подобна реклама видях и от Rogers AT&T. :shock:
Какво става? Доколкото си спомням, не е позволена реклама, която представлява антиреклама?! :roll:
Даниел
Изглежда, че в Канада антирекламата не е забранена защото съм виждал много други подобни случаи ...
anicata написа:Siemens A56 , i vaobshte A seriata na Simens e mnogo osakatena kato model. Tova e nai-evtinata i pochti nishto nepredlagashta seria. Aparata dori niama budilnik,nito kalendar i oste niakolko takiva uj'drebni' neshta v edin mobilen aparat s koito sme sviknali da sa 'zadaljitelno uslovia ' v BG.
В Северна Америка мобилните телефони се използуват предимно за провеждане на телефонни разговори, и хората не обръщат внимание подобни "дребни неща". :)
Аватар
Mark

Мнение от Mark »

anicata написа:Siemens A56 ... dori niama budilnik,nito kalendar i oste niakolko takiva uj'drebni' neshta v edin mobilen aparat s koito sme sviknali da sa 'zadaljitelno uslovia ' v BG.
Ima si i budilnik, daje s shedule, ima si i mnogo drugi ekstri.

A tuk , za liubitelite na ekstrite, w momenta Siemens S55 pri Fido e 200 $ s kamerata, a ako si go kupite ot Futureshop, dawat i 50$ Gift Card ili DVD player za podarak :`)). t.e. tuk si ima za wsekigo kakwoto tarsi.

Prost Primer : W BG Siemens S55 struwa kam 450 lw., koeto e priblizitelno 4 minimalni zaplati, a tuk sa6tia struwa po-malko ot 1/4 minimalna zaplata.

anicata

Мнение от anicata »

Mark,tova deto pishesh za mobilnite tel. mnogo mi haresva. Iskreno se radvam che moiata teoria za proizvodstvoto na edin i sashto model za razlichnite kontinenti e razlichno. Edin den i nie shte otidem v po-normalna darjeva i nie da se poradvame na dostapni extri.
Jivi i zdravi!
Изображение
Joy

Мнение от Joy »

anicata написа:Mark,tova deto pishesh za mobilnite tel. mnogo mi haresva. Iskreno se radvam che moiata teoria za proizvodstvoto na edin i sashto model za razlichnite kontinenti e razlichno. Edin den i nie shte otidem v po-normalna darjeva i nie da se poradvame na dostapni extri.
Jivi i zdravi!
Да си кажа,хич ме няма с техниката и въобще не съм познавач,а за телефоните да не говорим,но дори с просто око на абсолютен профан се вижда,че марките на американския континент са много далеч назад от европейските.Не е рядкост да виждаш по улиците хора да си говорят от апарат с антенка,която се вдига(в България това е отживелица).Апаратите с екстри-цветни дисплеи,вибрация и тем подобни,не са евтини като цяло.Да не говорим,че и самата услуга е много по-недостъпна от колкото в България...Там не можех да си представя живота без GSM-а,но явно мога и без него,след като повече от година минавам и без такъв...Не че не ми липсва,но нещо...не ми е по джоба,честно казано.
Къде ще намеря тук такава евтиния като мойта "Прима"?Тук всичко входящо се плаща.
Аватар
Mark

Мнение от Mark »

JOY написа: Да си кажа,хич ме няма с техниката и въобще не съм познавач,а за телефоните да не говорим,но дори с просто око на абсолютен профан се вижда,че марките на американския континент са много далеч назад от европейските.Не е рядкост да виждаш по улиците хора да си говорят от апарат с антенка,която се вдига(в България това е отживелица).Апаратите с екстри-цветни дисплеи,вибрация и тем подобни,не са евтини като цяло.Да не говорим,че и самата услуга е много по-недостъпна от колкото в България...Там не можех да си представя живота без GSM-а,но явно мога и без него,след като повече от година минавам и без такъв...Не че не ми липсва,но нещо...не ми е по джоба,честно казано.
Къде ще намеря тук такава евтиния като мойта "Прима"?Тук всичко входящо се плаща.
Edno moe wijdane na ne6tata -

1. tuk 200 minuti na mesec stuwat kam 35 $ s taksite, kato 35 $ se izkarwat za 2-3 4asa ot srednia rabotnik. W BG za kolko se izkarwat 200 minuti GSM telefonia ?
2. Telefon s cwetni displei se predlagat i za 25 $ , kato za towa, 4e pla6ta6 25, Futureshop ti dawa 100 $ Gift Card. t.e. dawat ti kam 60 $ za da go kupi6 (estesteweno s dogowor, za6toto ne e ot Fido).
3. Smiatam, 4e uslugata tuk e dosta po-dostapna, srawneno sas standarta na jiwot tuk i w BG.

A towa, 4e w BG telefonite ot star tip sa otjiwelica - ami otidete w prowinciata, ama ne po zawedeniata, da widite mnogo otjiwelici, realno horata niamat pari za skapite telefoni, a tezi koito imat ne sa ot srednostatisti4eskite.

A Prima-ta - 1 lw na minuta !!!, a tuk e 30 c.= 50 stotinki. I ne zabrawiajte standarta na jiwot.

Заключено