Зависи ко се повдига, Дарклейди - едни дигат теми, други чашката, трети - други неща и т.н. Ти за кое ме питашdarklady написа:Нещо лошо ли виждаш в това?miteto написа:Това си е стар номер на ЛаРю, преди ги повдигаше с мнения в които има само по един емотикон, сега поне си признава че повдига![]()
![]()
В повдигането, де!
![]()
![]()
![]()
Още веднъж за всички които си мислят че са патриоти тук!
- darklady
- Непокорна
Аз съм смела, не се плаша така лесно!IvHaydu написа:Ти внимавай, че сега ще пуснат една анкета, че сапунисваш всички теми...![]()
![]()
![]()
За което се хванеш, все става! Аз не съм по тази част....miteto написа:Зависи ко се повдига, Дарклейди - едни дигат теми, други чашката, трети - други неща и т.н. Ти за кое ме питаш
А вие, четете датите!!!! За да не се налага да псувате LaRue или който и да е друг!
Невъзможното е предизвикателство!
- IvHaydu
- Хайдутин на годината

Може би нямаше да се налага да изчитаме всичко, ако нямаше провокативни действия... Все пак човек тук се чувства в приятелска среда, а не все едно взима на лизинг, та да чете по 3 пъти и най-малката точка и подточка...darklady написа:Аз съм смела, не се плаша така лесно!IvHaydu написа:Ти внимавай, че сега ще пуснат една анкета, че сапунисваш всички теми...![]()
![]()
![]()
За което се хванеш, все става! Аз не съм по тази част....miteto написа:Зависи ко се повдига, Дарклейди - едни дигат теми, други чашката, трети - други неща и т.н. Ти за кое ме питаш![]()
![]()
Но това не е нищо ... да знаеш аз само каква тема съм ви приготвила, но като му дойде времето! ... Ще се пробвам да я повдигна, де!
![]()
![]()
Да знаеш само колко е забавно да гледаш отстрани как някой се подхлъзва на динени кори!
![]()
А вие, четете датите!!!! За да не се налага да псувате LaRue или който и да е друг!![]()
![]()
А и внимавай за какво се хващаш, че някой път стават обърквания, разбираш ли...
И седни малко над френския, ще почнем да се изпитваме вече!
Репутацията е онова, което хората знаят за теб. Честта е онова, което сам знаеш за себе си. Пази честта си. И майната и на репутацията...
По-добре временни неуспехи, отколкото временни успехи!
По-добре временни неуспехи, отколкото временни успехи!
- darklady
- Непокорна
Не знаех, че тук е казарма!!!!!!!! :idea:IvHaydu написа: .....И седни малко над френския, ще почнем да се изпитваме вече!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Аз и без това едно време исках да влизам там, но .... не ме взеха!
А това не го разбрах, но ... не ми обяснявай тук ... има функция ЛС за тези неща! :idea:А и внимавай за какво се хващаш, че някой път стават обърквания, разбираш ли...
Невъзможното е предизвикателство!