За сваляне на файлове с eDonkey...

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в провинцията.
Заключено
Аватар
IvHaydu
Хайдутин на годината
Хайдутин на годината

За сваляне на файлове с eDonkey...

Мнение от IvHaydu »

Здравейте поданици на Републиката! :D :D :D
Ползвам eDonkey, за да си свалям разни неща от Нета, но нещо напоследък нещата вървят много тегаво...
В началото, та чак до преди няколко месеца, беше голяма фурия, а сега нещата се точат едвам-едвам...
Моля ви за съвет - какво да направя, че да тръгнат нещата пак, както преди?
Не го формулирах добре въпроса, но доброжелателно настроените ще разберат, на другите много им здраве...
:beer: :beer: :beer: :beer: :beer:
Репутацията е онова, което хората знаят за теб. Честта е онова, което сам знаеш за себе си. Пази честта си. И майната и на репутацията...
По-добре временни неуспехи, отколкото временни успехи!
Aries

Мнение от Aries »

Точно с eDonkey не съм работил, но доколкото знам принципите са същите като с мулето.
Виж си съотношението на U:D и ако е прекалено голямо (т.е. основно свалял) чакаш по повече време на опашка (решението е да оставяш програмата включена, даже и когато нищо не сваляш).
Освен това не е зле да се види дали няма някакво ограничение по портовете.
Също така скоростта на сваляне зависи и от това какво точно се мъчиш да изтеглиш (от кого, колко желаещи има и т.н.)
Аватар
MrGeek
Путлер Капут

Мнение от MrGeek »

Ползвай torrent системата, когато можеш. Много оптимизиран протокол и даунлоада е просто несравним ;)
Аватар
exquisitus

Мнение от exquisitus »

probvai razlichni versii na edonkey za bg usloviata empirichno sym ustanovil che 0.52 i 1.0.1 sa nai -dobre. razliki ima ogromni dori mezhdu *.*.* versii. pri men naprimer vryzkata mi e tolkova zle che samo tezi dve versii izobshto rabotiat; probval sym i emule, amule, mldonkey, etc. vyobshte ne raboti. taka che eksperimentirai s razlichni programi i razlichni versii.

skorostta varira prez sedmicata i prez denia v mnogo golemi granici. naprimer biah go ostavil za vchera prez noshta s nulev rezultat.

torrentite sa za anovi neshta, ako iskash neshto dobre zabraveno staro zabravi za torrentite.

hope this helps.
The secret of success is sincerity. Once you can fake that, you've got it made. -- Jean Giraudoux
--------------------------------------------------------
If the world were the perfect set of teeth, you would be plaque!! -- Dolph, the fascist hippo
Аватар
sasho71
Зомби 2004
Зомби 2004

Мнение от sasho71 »

pogledni tam na nastroikite- connections. napravi gi da sa nad 1000, a sashto taka i vij da nyamash tavan na skorostta - primerno maksimum 50k za svaliane i 10 k za svaliane ot tebe, vdigni gi naprimer na 100k suotvetno na 40. moite connections sam gi turil na 3000 i se svalia zdravo, zdravo. chakam samo da izpishtiat tezi ot rogers :D te kazaha che sa turili tavan na transfera 70GB na mesec, nishto che kazvat che e unlimited :evil:
Кир по врат0 е стилът ми, брат0!
Аватар
IvHaydu
Хайдутин на годината
Хайдутин на годината

Мнение от IvHaydu »

Ще пробвам всичко...
Преди ми даваше един списък с над 50 сървъра, с които се свързвам, а сега - само с 2...
И не иска да се конектне с мрежата на eDonkey2000, само с Overnet...
Не знам защо е така...
Дали някой тук, в Канада, има читава версия?
Репутацията е онова, което хората знаят за теб. Честта е онова, което сам знаеш за себе си. Пази честта си. И майната и на репутацията...
По-добре временни неуспехи, отколкото временни успехи!
Аватар
sasho71
Зомби 2004
Зомби 2004

Мнение от sasho71 »

IvHaydu написа:Ще пробвам всичко...
Преди ми даваше един списък с над 50 сървъра, с които се свързвам, а сега - само с 2...
И не иска да се конектне с мрежата на eDonkey2000, само с Overnet...
Не знам защо е така...
Дали някой тук, в Канада, има читава версия?
mnogo stranno, samo 2 syrvyra. pri mene sa okolo 50 naistina, ama vse pak ako "lovish" Razorbak ti e dostatychno, drugite sa malki.
Кир по врат0 е стилът ми, брат0!
Botzo

Мнение от Botzo »

Иване за разни неща сваляй само от тук:
http://www.filelist.org/
Но за да можеш да свалиш каквото и да е си инсталирай тая програмка:
http://prdownloads.sourceforge.net/ping ... irror=kent
Аватар
ROSEN HRISTOV

re

Мнение от ROSEN HRISTOV »

аз изполэвам програма за торенти биткомет 0,57 и съм доволенл към 2 мб е и е с бг меню
КОЙТО НЕ МУ ПОНАСЯ ДА СЕ ИЗНАСЯ
LaRue

Мнение от LaRue »

Госпожо, преди да виснете във форума изключихте ли печката???
This Account Has Been Suspended
Изображение
Заключено