Дайте Съвет

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
Аватар
Bily T

Дайте Съвет

Мнение от Bily T »

Изпратих мейл до Виена да проверя какво става с кандидатурата ни, все още нямам отговор.
Интересното е, че си смених работата и номера на мобилният и човека който в момента ползва старият ми номер, ми съобщи че два пъти са обаждали от Виена на развален Български и са ме търсили със съобщение да се обадя в посолството.
Какво да правя да звъня ли или да чакам мейл или писмо, притеснява ме, че Френският ми не е добър още за тел.разговор, дали мога да говоря на английски или да накарам някой да се обади от мое име на френски.
Мерси
NO PAIN NO GAIN
Аватар
coolcoldy
Обратна връзка:

Мнение от coolcoldy »

Обади им се по тел. или чрез и-мейл,обясни им за смяната на телефона и си ги питай к'фо стафа аджеба.
"...ако сме сами във вселената си е чиста загуба на пространството..."
Megy
Обратна връзка:

Дайте савет

Мнение от Megy »

Непременно се обади.
Когато не могат да се свържат с теб на посочените телефони те прехвърлят в следващата партида. Няма проблем да говориш на английски - знам го от собствен опит. След като нашето писмо за дата за интервю се загуби ми се обадиха на мобилния ми от Виена. Беше последния ден от едномесечния период в който трябва да потвърдиш датата. Казах че предпочитам да говоря на английски и нямах проблем.
Едва ли някой от там ще си направи труда да ти пише меил. Хората си имат процедура - като ти се обадят и не те намерят на посочените от теб телефони - отиваш за следващия сеанс - т.е. за тях работата е свършена.
Успех!
It's difficult but it's interesting to live in this world.
Аватар
Дякон Игнатий

Мнение от Дякон Игнатий »

К'во чакаш, бре Били дигай телефона и им се обаждай.
Ама и ти....как може да си смениш тел. на такъв важен момент.
Върти,Върти,Върти,Върти,Върти,Върти,Върти,Върти,Върти,Върти,Върти,Върти,Върти,Върти,Върти,Върти,Върти,Върти, Върти,Върти,Върти,Върти,Върти,Върти,Върти,Върти,Върти,Върти,Върти,Върти,Върти,Върти,Върти,Върти,Върти,Върти, Върти,Върти,Върти,Върти,Върти,Върти,Върти,Върти,
НАПРАВИ НЕЩО ЗА РОДИНАТА-ЕМИГРИРАЙ
Аватар
Stef

GSM

Мнение от Stef »

Az im byah dal mobilen nomer no nali nashte operatori dobaviha oshte edna cifra i se naloji da im izpratya pismo s noviya si nomer.
no shtom sa te tarsili po dobre im zvani ili pomoli nyakoi ot tvoe ime da im se obadi no mislya che imaha opredeleni dni za vaprosi po procedurata
uspeh
Go big or go home.
Аватар
Bily T

Мнение от Bily T »

Благодаря за съветите оправих се. Случая е следният:
Хората ми изпращат 3 (ТРИ) пъти писмо с покана за интервю което незнайно как се връща от нашите пощи с печат грешен адрес (аз съм дал пощата до поискване -интересно как е грашен адреса като няма такъв а има пощенски клон), като междувременно през ден ходя в пощата и питам - няма нищо за Вас ми се отговаря.
Както и да е като се обадихме Лиза много любезно обясни, че е изпращала писмо и то е връщано и стигнахме до решение да ми го прати на факс и го прати веднага жената. Датата на която е писано писмото е 14 Април ( ДА АПРИЛ) аз аз вчера вечерта разбирам че съм на интервю на 04. ЮЛИ и съм изпуснал срока за потвърждение, както и да е Лиза се съгласи да направи компромис и днес и пуснах по факс потвърждението и декларацията за финансова независимост.
Така че хора ИМАМЕ СИ ДАТА ВЕЧЕ 04 ЮЛИ ОТ 10 ЧАСА.
П.с. Как ще се оправя с френския за месец и една седмица не ми се мисли но СЕ ЛА ВИ.
марси за подкрепата
NO PAIN NO GAIN
Заключено