Въпрос относно снимките

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
Gerry

Въпрос относно снимките

Мнение от Gerry »

Скъпи съфорумци,
Става дума за 6-те снимки, които трябва да бъдат изпратени в Букорещ. Прочетох някъде във форума, че на гърба на снимките, освен трите имена, трябва да се напише ръст и цвят на очите! Това вярно ли е или е някаква шега? Защото в едно от указанията за попълване на документите прочетох, че трябвя да напиша имената, дата на раждане, и датата, на която е направена снимката. Ако трябва да напиша също ръст и цвят на очите, просто не знам как ще събера цялата информация на площ с размери 35х45 милиметра?
Предварително благодаря на всеки, който ще ми отговори! :)
lorka
Обратна връзка:

Мнение от lorka »

Gerry

Мнение от Gerry »

Още едно допълнително въпросче - в инструкциите, доколкото успях да разбера, пише, че само една от 6-те снимки трябва да бъде надписана. Добре ли съм разбрала или трябва да надпиша и 6-те? Моля да споделите своя опит!
Аватар
Valdi

Мнение от Valdi »

Аз надписах и 6-те по начина по който си прочела в указанията. Имена, дата на раждане и дата на снимката! По имената и датата на раждане те могат да си открият ръста и цвета на очите във формуляра. Успех! :beer:
За да направиш прерия е нужно - пчела и детелина и една мечта голяма. Ако мечтата е достатъчно голяма, може и без пчела и детелина!
Pilot

Мнение от Pilot »

Здравей Gerri,всичките 6 снимки трябва да бъдат надписани отзад.
А именно трите имена на лицето което е на снимката по паспорт дата на раждане и датата на която е направена снимката.
Мисля че това за ръста и за цвета на очите са по-стари изисквания.
Аз прочетох внимателно инструкцийте за снимките и на английски и на френски и никаде не пишеше че трябва да се впишат ръста и цвета на очите.При все това във формулярите има специално място където пишеш тези неща!
Успех на всички!
Suny

Мнение от Suny »

Здравей,Гери :)
Ве4е са ти отговорили на въпросите ,много то4но и ясно.
Искам само да кажа ,4е ние написахме освен по -горе изброените неща и ръста(само в цифри) и само цвета (на о4ите),имаш достатъ4но място.Тъй като и ние се 4удихме какво да пишем-написахме вси4ко ,и най-важното е 4е ве4е полу4ихме баркодовете.Успех и не се шашкай,по-добре дай пове4е информация за да ти е мирна главата :wink:
КЪСМЕТ от нас!!!
"Global Warming: Point of No Return?".............
http://www.youtube.com/watch?v=7FVZSUsT ... ed&search=
Gerry

Мнение от Gerry »

Скъпи съфорумци, много благодаря за отговорите!
Успешен ден на всички! :)
Botzo

Мнение от Botzo »

Мога само да кажа какво направихме ние преди 1 година.
6 те снимки бяха надписани отзад с трите имена и датата на раждане. Цвят на очите, косата и ръст в сантиметри или инчове не трябва да се попълва, защото вече е попълнен в анексите, които се изпращат със снимките.
Заключено