Искам да попитам за потвърждаването на присъствието на интервю какво точно се изпраща
Само онази част която е именувана CONFIRMATION D'ENTREVUE/ А при това положение трябва ли да посочвам № на досието и име. Аз разбрах че цялата покана но все пак .../ и как пособвам че изберам да присъствам като подчертая Je confirme ma présence à l'entrevue au jour et à l'heure fixés или се подразбира око не е попълнено нищо за Motif du désistement
Извинете за въпроса но се и вълнуваме та да кажа получихме дата за 13 юли
Доколкото си спомням визуално имаш две възможности - потвърждаваш или отказваш, като на втората трябва да посочиш мотивите. Слагаш х на него и го изпращаш. Успех.
А бихте ли казали кога сте подали документи и кога сте получили потвърждение (да сверим часовниците, че и аз чакам дата, но ми казаха юли или ноември, но нямам още официално писмо).
Благодаря и успех!
Ние изпратихме нашите документи по пощата, със въздушна,препоръчана поща! След 7 - 12 дни, се връща обратна разписка от Виена, с потвърждение за полученото писмо. Удоволствието ни излезе 15 лева ! Успех !!!
Животът не се измерва с броя вдишвания,а с моментите,които спират дъхът ни !
Изпращаш един от листовете който си получил/а/.На него пише че потвърждаваш датата и часа. Отбелязват се както отбелязваш отговорите на тест. Ако обаче посочиш,че тази дата и час не те устройват от долу има няколко реда за описание на причината заради която на можеш на тази дата да пъдеш на интервюто.
Нма указания как да го пуснеш; с факс или поща.
Ние го пуснахме по факса.Ако нямата факс ,във всяка поща има такава услуга-срещу горе-долу 1,5-2 лева на лист.
Хайде успех и НЕКА [b]СИЛАТА[/b] ДА БЪДЕ С ВАС!!!
"...ако сме сами във вселената си е чиста загуба на пространството..."
coolcoldy благодрим Ви и НЕКА СИЛАТА ДА БЪДЕ Е С ВАС
Аз от начало го отворих документа с WordPad че нямах Word и не че са на две странице,разбрах от там и толкова въпроси изникнаха , а като си го отворих с Word всичко си се нареди