Vupros kum Sa6o 71

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
agnesa terzyiska

Vupros kum Sa6o 71

Мнение от agnesa terzyiska »

Zdraveite vsi4ki,
Vuprosut mi e po-konkretno kum Sa6o,no i kum vsi4ki ostanali,ako imat informatsia po nego. Predi vreme,struva mi se, kato se roveh nazad vuv foruma pro4eoh,4e Sa6o si e bil nael predvaritelno kvartira ot Bulgaria predi pristiganeto si v Monreal.Tazi informatsia se spomenavashe mejdu drugoto, tui kato postingat opisvashe po-skoro purvite vpe4atlenia ot Montreal i kak otishal direktno v tazi kvartira, tui kato katsnal s kusen polet. Vuprosut mi kum Sa6o kak si beshe nameril kvartirata predvaritelno ot BG, 4rez kanadska firma ili ?...Moje li eventualno da dade niakakvi koordinati i da spodeli tarifite na uslugata, makar 4e te sigurno sa se promenili s godinite, no pone orientirova4no ...Ako sred vas ima i drugi ,koito sa katsnali v Montreal bez priateli ,koito da gi podsloniat za na4alo ili da im naemat jilishte predi da sa otishli tam i sa izbegnali otsiadaneto na hotel naelmaiki kvartira 4rez agentsia ot BG zemia oshte, neka razkajat za opita si i da ostaviat koordinati na firmite, a koito sa rabotili , ako gi paziat.
Blagodaria na vsi4ki!
Аватар
sasho71
Зомби 2004
Зомби 2004

Мнение от sasho71 »

nikakva firma ne sam polzval, pravish si po internet zayavka i rezervirash s kreditna karta. malko e skapo , ama kato nyamash poznati e taka :cry: moga da ti dam hotela-bloka deto byah v nachaloto. ako iskash mi prati ls
Кир по врат0 е стилът ми, брат0!
Аватар
totev

Мнение от totev »

Сашо, кога ще идваш към Пловдив, нали прочете за сбирката на 04.06. хайде гледай да се домъкнеш, знаеш ли какъв фен клуб имаш тук/женски де/.Пиши дали ще можеш да дойдеш, ще се радваме. :beer:
...мразя мастика без айрян...
Заключено