s kakvo prachtate dokumentite do Boucarest s kakva posta
s kakvo prachtate dokumentite do Boucarest s kakva posta
s kakvi posti bg posta ili d.h.l
- miloto
- Обратна връзка:
poshta
Beshe pisano dosta po tazi tema-vseki kakto nameri za dobre, edni s Trankov (ako e za pasport, makar, che s nego mojesh vsiakakvi doks.), drugi s DLH, ima dosta nachini, zavisi ti koi predpochitash.
Taka, che si preceni.
Uspeh
Taka, che si preceni.
Uspeh
On a quelquefois assez souffert pour avoir le droit de ne jamais dire:"Je suis trop heureux"!!!
Ние изпращахме документи с препоръчани писма с обратна разписка, но пак имаше доста притеснения и неприятни случки. Голямо напрежение беше с тези пощи, но в края на краищата всичко мина благополучно. А иначе, ако използваш DHL, пратка до Румъния ще ти струва 53лв. Не е никак малко. Но пък, ако можеш да си го позволиш, ще си спестиш много притеснения
?
M@ria nqkoj beshe spomenal 4e pratka s DHL do Romania e 186lv, a ti kazvash 53? Koe e vqrno?
- Blue Passion
- Расист-ново поколение
- IvHaydu
- Хайдутин на годината
Документи ди Виена и Букурещ пращахме с обратна разписка (с пощата). Най-евтино е, но е и най-бавно и ако се закучат нещата, е много трудно да провериш какво става.
А паспортите изпратихме до Букурещ чрез г-н Трънков.
Късмет!
А паспортите изпратихме до Букурещ чрез г-н Трънков.
Късмет!

Репутацията е онова, което хората знаят за теб. Честта е онова, което сам знаеш за себе си. Пази честта си. И майната и на репутацията...
По-добре временни неуспехи, отколкото временни успехи!
По-добре временни неуспехи, отколкото временни успехи!
- мравката Z
предишния петък пратих с UPS паспортите и струваше точно 41 лева в едната посока. пратката се таксува до 0.500 kg на същата цена така че дали са паспорти или документи до това тегло е все 41 лева ( е зависи от курса на долара да сме най-точни) връщането на пъспортите щяло да ми струва според тях около 60 лева - това ще го напиша живот и здраве другата седмица когато платя и имам документ - тоест да не е на ухо
. Иво
PS. вторите документи и тези до Букурещ съм ги пращал с UPS

PS. вторите документи и тези до Букурещ съм ги пращал с UPS