Само за уточнение
Само за уточнение
Скъпи форумци, само за да проверя че сам разбрал правилно за таксите:
2 х 820 $ за визите
2 х 465 $ за разглеждане документите, и
1 х 130 $ за детето.
Мерси за отговорите, успех на всички и леко с агнета на Гергьовден.
2 х 820 $ за визите
2 х 465 $ за разглеждане документите, и
1 х 130 $ за детето.
Мерси за отговорите, успех на всички и леко с агнета на Гергьовден.
- Дякон Игнатий
- Dani§Ticho
- Обратна връзка:
- petia4444
- Обратна връзка:
такси
Преводачката на края на интервюто ми ме посъветва да внеса и двете суми, а за предимство,някой беше казал че ще обработят по бързо документите, ако платиш накуп!
Всичко идва ,за да си отиде!
Остава само кристалната форма на онова,
което е било и никога няма да се върне!
Остава само кристалната форма на онова,
което е било и никога няма да се върне!
Да, при положение, че е спорен момента, кое е първо - увеличението или изпращането на парите. Но, ако например, си изпратил парите, заведено ти е досие и чак след това има увеличение няма да доплащаш.
Но ако не си платил и втората такса наведнъж тогава със сигурност минаваш по по-високата тарифа.
Нека все пак се изкажат и хора подали преди последното увеличение и получили визи наскоро.
Но ако не си платил и втората такса наведнъж тогава със сигурност минаваш по по-високата тарифа.
Нека все пак се изкажат и хора подали преди последното увеличение и получили визи наскоро.
- Kpetrov
- .
- Обратна връзка:
Значи понеже аз доста чаках и много се заинтересувах дали не съм се прее..л, като НЕ платих всичко на куп и излезе, че няма закономерност
Аз не съм платил всичко. Хора които бяха с мен на медицински също не бяха платили и получиха писмо за визи месец и половина преди мен, демек месец след медицинските.
Пола и Хорнет също получиха бързо писмо, а и те не са били платили, но аз чаках повече.
Та неможах да им хвана спатиите
Аз не съм платил всичко. Хора които бяха с мен на медицински също не бяха платили и получиха писмо за визи месец и половина преди мен, демек месец след медицинските.
Пола и Хорнет също получиха бързо писмо, а и те не са били платили, но аз чаках повече.
Та неможах да им хвана спатиите
Russophrenia - a condition where the sufferer believes Russia is both about to collapse, and take over the world.