Интензивни курсове по френски

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
tl

Интензивни курсове по френски

Мнение от tl »

Здравейте всички!
Интересувам се дали някой знае за интензивни курсове по френски език - интервюто ми е средата на юли, така че смятам има време точно за един такъв курс. На повечето места, които изнамерих в нета ми отговаряха нещо в стил - съберете се достатъчно хора и ще направим курс. Така че ако има кандидати - нека се обадят, пък ще видим какво ще стане.
Накрая само да поясня, че аз за съжаление съм в графата "начинаещи".
Aries

Мнение от Aries »

При така подадените данни единственото решение е частен учител! И то много добър. Всичко друго ще е хвърляне на пари на вятъра.
Аватар
petia4444
Обратна връзка:

Инт. курс

Мнение от petia4444 »

Защо хвърлени пари на вятъра? Първо зависи какви нива на езиците сте посочили в DCS,мисля че имате време да се подготвите и на интензивен курс, има във Френския институт и в ИЧС в София.Две нива се минават за 5 седмици по 6 часа на ден вез събота и неделя!а цената е 190 лв, за хора от провинцията има и общежитие,което е 75 лв,за месес,
Всичко идва ,за да си отиде!
Остава само кристалната форма на онова,
което е било и никога няма да се върне!
tl

Мнение от tl »

Благодаря за отговорите!
Знам за френския център, но там курсовете започват чак юли месец - т.е. за мен е много късно - търся нещо по-експресно. Може ли да помоля за повече инфо за ИЧС-то? Къде се намира, кога почват курсовете, телефон за връзка и т.н.
Благодаря предварително!
Иначе съм писал че съм си начинаещ - теоретично имам шансове да защитя това дето съм писал, но си иска учене все пак!
Аватар
petia4444
Обратна връзка:

Мнение от petia4444 »

02/72 37 48,това е телефона на които можеш да попиташ кога започва следващият курс!не съм 100% сигурна но мисля че ще има в началото на юни месец!ИЧС се намира на ул Коста Лулчев,квартал Гео Милев,до завод Илектроника!
Всичко идва ,за да си отиде!
Остава само кристалната форма на онова,
което е било и никога няма да се върне!
tl

Мнение от tl »

Mnogo ti merci!
traveller
Обратна връзка:

Мнение от traveller »

Аз в момента уча френски - първо ниво в ИЧС и попитах дали мога веднага след края му да запиша второ (някъде средата на юли свършва първото ниво). Отговориха ми, че след завършване на текущите курсове, до есента, ще има само интензивни дневни. Не знам точна дата но ако се обадиш ще ти кажат. Успех на интервюто!
Заключено