голямото чакане свърши -отказани тотално
голямото чакане свърши -отказани тотално
Здравейте на всички .Благодаря на всички съфоромци за помоща и подкрепата.Ние завършваме нашата епопея с емиграцията .Току що мосю Одет ни се обади в къщи задава ни пак същите въпроси от интервюто /второто/и каза колко много много съжалява за нас защото сме били мого много добра кандидатураа но за съжаление френският ни куца . Е не ми се пише повече защото пиша и плача но ако някой от нашата графа има нужда от повече инфо да пише . Успех на останалите, 

Страшно съжалявам...съчувствам ви от сърце...
Представям си колко сте разочаровани!!!!:(
Не зная какво да кажа...
Само не губете надежда ако го искате силно ще стане!!!
както беше казал някой въвъ форума...сигурно има нещо друго да ви се случва.
Пратете ми лично със подробности защото ние бяхме след вас и се опасявам че ще ни звънне тия дни....
Кога ви се обади ?
какво ви пита?
И двамата ли отгаваряхте или само водещия?
Ако имате сили...ми пишете веднага за да знам какво да очаква.
Ще съм ви благодарна !!!
Кураж не губете надежда!!!Моля ви!!!!
Представям си колко сте разочаровани!!!!:(
Не зная какво да кажа...
Само не губете надежда ако го искате силно ще стане!!!
както беше казал някой въвъ форума...сигурно има нещо друго да ви се случва.
Пратете ми лично със подробности защото ние бяхме след вас и се опасявам че ще ни звънне тия дни....
Кога ви се обади ?
какво ви пита?
И двамата ли отгаваряхте или само водещия?
Ако имате сили...ми пишете веднага за да знам какво да очаква.
Ще съм ви благодарна !!!
Кураж не губете надежда!!!Моля ви!!!!
...И макар, че от кал сме направени, Господи, аз не искам във кал да прекарам живота си. И не искам тъй ням да стоя край брега да очаквам промяна и все да мълча!
-
- Напуснал форума
- Обратна връзка:
Искрено съжалявам за случилото се! Знам какво ви е, защото и аз самият го преживях преди време.
Но едно знам със сигурност сега - сълзи и самосъжаление не трябва да има. Те нито упсокояват, нито помагат.
И не забравяйте своите съфорумници, особено тези, които правят своите първи крачки в процедурата. Те имат нужда дори и от нашия горчив опит.
Всичко добро ви желая за в бъдеще!
Но едно знам със сигурност сега - сълзи и самосъжаление не трябва да има. Те нито упсокояват, нито помагат.
И не забравяйте своите съфорумници, особено тези, които правят своите първи крачки в процедурата. Те имат нужда дори и от нашия горчив опит.
Всичко добро ви желая за в бъдеще!
Il vaut mieux vivre avec des remords qu'avec des regrets!!
- kalite
- Обратна връзка:
За пореден път съм дълбоко възмутен и притеснен. Това е потресаващо! Разбиване на мечти и надежди. Още веднъж намам думи да опиша как преживявам вси4ки успехи и неуспехи на любимите ми съфорумници , как със всяка една изповед се поставям на тяхно място и ужасно много съжалявам и тъжа заедно с тях. От опира който придобих до тук ве4е не смея да поущрявам , нито да окуражавам и да давам напразни надежди , които после рефлектират по неприятен на4ин при евентуален провал.
Много съжалявам приятели за вси4ко което сте и продължавате да преживявате. За съжаление с моят песимизъм и занапред о4аквам такива работи да се слу4ват , но надяван се да греша. ДАно да греша.
Аз ли4но смятам 4е беше грешка 4е го желаех на всяка цена. Затова съм толкова разо4арован.
Успех , късмет и вси4ко най-хубава занапред!
Не вярвам 4е го казвам , но не се от4айваите!
Много съжалявам приятели за вси4ко което сте и продължавате да преживявате. За съжаление с моят песимизъм и занапред о4аквам такива работи да се слу4ват , но надяван се да греша. ДАно да греша.
Аз ли4но смятам 4е беше грешка 4е го желаех на всяка цена. Затова съм толкова разо4арован.
Успех , късмет и вси4ко най-хубава занапред!
Не вярвам 4е го казвам , но не се от4айваите!
Rien de mieux que du sexe avant de dormir
Re: голямото чакане свърши -отказани тотално
Не трябва да се отчайвате. Нищо не ви пречи да подадете отново документите си и този път да се постараете френския да не ви куца. Ще имате около 6 месеца до следващото интервю + 6 месеца до подаването на документите = 1 година за усилено изучаване на този език. Можете да успеете. Само трябва да го искате.dgeami написа:Здравейте на всички .Благодаря на всички съфоромци за помоща и подкрепата.Ние завършваме нашата епопея с емиграцията .Току що мосю Одет ни се обади в къщи задава ни пак същите въпроси от интервюто /второто/и каза колко много много съжалява за нас защото сме били мого много добра кандидатураа но за съжаление френският ни куца . Е не ми се пише повече защото пиша и плача но ако някой от нашата графа има нужда от повече инфо да пише . Успех на останалите,
- exquisitus
и аз съм такъв, трудно се живее така, да...kalite написа:Аз съм типи4ен пример потвърждаващ последното. Лошото е , 4е във вси4ко влагам толкова много надежди и се провалям. Ве4е знам отговора на неуспехите си.
The secret of success is sincerity. Once you can fake that, you've got it made. -- Jean Giraudoux
--------------------------------------------------------
If the world were the perfect set of teeth, you would be plaque!! -- Dolph, the fascist hippo
--------------------------------------------------------
If the world were the perfect set of teeth, you would be plaque!! -- Dolph, the fascist hippo
- darklady
- Непокорна
Браво, Линко! Това е най-хубавото нещо, което чета от няколко дни насам! Ти не се отказа от съфорумците си! Не се отказвайте и всички, вие които четете и пишете тук! Само така ще може да си помагаме! Въпреки всичко!!!Linko написа:И не забравяйте своите съфорумници, особено тези, които правят своите първи крачки в процедурата. Те имат нужда дори и от нашия горчив опит!

Невъзможното е предизвикателство!
- IvHaydu
- Хайдутин на годината
Re: голямото чакане свърши -отказани тотално
Поплачи си едно хубаво!dgeami написа:Здравейте на всички .Благодаря на всички съфоромци за помоща и подкрепата.Ние завършваме нашата епопея с емиграцията .Току що мосю Одет ни се обади в къщи задава ни пак същите въпроси от интервюто /второто/и каза колко много много съжалява за нас защото сме били мого много добра кандидатураа но за съжаление френският ни куца . Е не ми се пише повече защото пиша и плача но ако някой от нашата графа има нужда от повече инфо да пише . Успех на останалите,
А после премисли нещата, хвани се няколко месеца сериозно с френския и след 6 месеца пускай отново документи!
Не се предавай!!!
Репутацията е онова, което хората знаят за теб. Честта е онова, което сам знаеш за себе си. Пази честта си. И майната и на репутацията...
По-добре временни неуспехи, отколкото временни успехи!
По-добре временни неуспехи, отколкото временни успехи!
-
- Обратна връзка:
Не се отчайвайте бе хора!!!
Щом причината е езика това е най-добрия вариант. Както ви каза ИвХайду, залегнете няколко месеца усъвършенствайте го тоя френски пусто да опустее и сначале. Поне вече имате опит, а и точки за мотивация ще прибавите.
И нема такова нещо отказани тотално. За Канада винаги имаш шанс, защото повечето от изискванията са поправими за неголям период от време.
May the force be with you!!!
Щом причината е езика това е най-добрия вариант. Както ви каза ИвХайду, залегнете няколко месеца усъвършенствайте го тоя френски пусто да опустее и сначале. Поне вече имате опит, а и точки за мотивация ще прибавите.
И нема такова нещо отказани тотално. За Канада винаги имаш шанс, защото повечето от изискванията са поправими за неголям период от време.
May the force be with you!!!
Нема лабаво
леле драмата ,леле трагедията дето правите заради един отказ,ще каже човек че са ви направили отказ за Рая.Знам ,че няма да ме разберете и съм убеден ,че ще ми се разсърдите за тия думи,но ви пожелавам успех за в бъдеще.
Изобщо как се създаде тази истерия ;Канада;,че толкова народ се поболя ,та и аз в кюпа.
Изобщо как се създаде тази истерия ;Канада;,че толкова народ се поболя ,та и аз в кюпа.
бате, представи си, че за тези хора Канада не е това, което е за теб, а може би това, което е за мен...
Не можеш да знаеш какво означава за даден човек емиграцията и какво е заложено на карта!
dgeami, много съжалявам, но не го приемайте като личен неуспех! Вероятно отказът е изпитание на силната ви воля и само временна пречка по пътя към Канада и мечтите ви. Съберете сили и помислете над следващата си стъпка! Ако силно го желаете отказът не би ви сломил.

dgeami, много съжалявам, но не го приемайте като личен неуспех! Вероятно отказът е изпитание на силната ви воля и само временна пречка по пътя към Канада и мечтите ви. Съберете сили и помислете над следващата си стъпка! Ако силно го желаете отказът не би ви сломил.