Wapros ot Papi

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
Аватар
Papi

Wapros ot Papi

Мнение от Papi »

Koi e nai-ewtiniq kurier i moge li zaedno s pasporta da se izprati i borderoto za platena viza (taxata we4e e 715$)?
Blagodarq!
Аватар
IvHaydu
Хайдутин на годината
Хайдутин на годината

Мнение от IvHaydu »

Preporachvam ti Trankov.
Ofis : 02-9864501, Mobilen : 098-898015.
Uspeh!
Репутацията е онова, което хората знаят за теб. Честта е онова, което сам знаеш за себе си. Пази честта си. И майната и на репутацията...
По-добре временни неуспехи, отколкото временни успехи!
Аватар
Papi

Мнение от Papi »

Aa, merci, zabrawih da uto4nq, 4e giveq w Yambol i gledam tozi kurier da e v Burgas, St. Zagora ili nqkoi drug blizak grad!
Tks!
Аватар
titi
Обратна връзка:

Мнение от titi »

Досега ние ползвахме услугите на UPS и сме много доволни. Пък и не е много скъпо. Но не зная дали имат офис и в Ямбол. Можеш да провериш. :lol:
Аватар
IvHaydu
Хайдутин на годината
Хайдутин на годината

Мнение от IvHaydu »

Pri Trankov izprashtaneto na pasportite i vrashtaneto im izliza 50 lv. za 3-ma dushi... I osven tova toi proveriava dali vsichko e nared, dali ne sa izpusnali niakoia bukva i t.n. I ako ima problem - pak gi nosi dotam i nasam i t.n., kato ne vzima dopalnitelno pari.
S UPS i DHL shte ti izlezne dosta po-skapo, pak i te ne proveriavat nishto, a samo dostaviat...
Probvai slednia variant : po kurier da gi izpratish ot Iambol do ofisa na Trankov, a posle, kogato pasportite ti sa gotovi, kuriera da ti gi varne... Izglejda slojno, no ne e chak tolkova...
Uspeh! :D
:beer:
Репутацията е онова, което хората знаят за теб. Честта е онова, което сам знаеш за себе си. Пази честта си. И майната и на репутацията...
По-добре временни неуспехи, отколкото временни успехи!
Аватар
Papi

Мнение от Papi »

Tks, Iv, naistina si palen s idei.
A MOGE LI NQKOI OT VAS DA MI IZQSNI NOMENKLATURATA NA KWARTIRITE V KANADA:
Naprimer 1/2, 2/3, i tn.
ssttoo
Администратор
Обратна връзка:

Мнение от ssttoo »

Papi написа:...
A MOGE LI NQKOI OT VAS DA MI IZQSNI NOMENKLATURATA NA KWARTIRITE V KANADA:
Naprimer 1/2, 2/3, i tn.
Цифрите означават брой стаи. Биват цели числа и поливинки. (Демек 2/3, 9/8, 15/16 и други неравноделни тактове няма.)
Цялото число представлява стая (спалня, всекидневна, хол), а половинката - онуй място, дет' се четат вестници и списания и отвреме навреме има :shock: когато напрежението се увеличи.
M@ria

Мнение от M@ria »

На мен ми се наложи да използвам DHL, т.като UPS не можели да изпращат други паспорти, освен български. Много неприятно, защото се наложи да платя двойно повече, отколкото предвиждах.
С UPS - около 95лв., а с DHL - 176лв., ако теглото на пратката е до 200гр.
Заключено