Ние имаме силното желание и на българската църква в Монреал да отидем,но не знаем къде се намира.Моля помотнете.Както ми помогнахте с магазините за амонячна сода.
Ще има ли силно присъствие на Великден в църквата от този форум?Мисля,че е добър повод да се запознаем/ако имате желание,разбира се/.
ШШШШШШШШШШШШТ,не ме издавай,че хората заради това няма да идат на църква/тук са много потайни/Не ме вкарвай в грях да не идат на църква.
Така вода ми подливаш-няма да ми кажат къде е църквата.
Кажете ми,моля ви се.
eva-vet-eva написа:Ние имаме силното желание и на българската църква в Монреал да отидем,но не знаем къде се намира.Моля помотнете.Както ми помогнахте с магазините за амонячна сода.
Ще има ли силно присъствие на Великден в църквата от този форум?Мисля,че е добър повод да се запознаем/ако имате желание,разбира се/.
Адреса на църквата можеш да го видиш на линка по-долу (има го и на портала на форума), както и какви точно служби ще има по празниците.
Stiga reva de! Ako si poslushna - shte doidem da vi vzemem za pustata curkva! I ne zabraviai - sveshtite sa po 2 kinta, ne kato v BG po 0.50 stotinki (imashe edna tema navremeto, ta se prisetih:-)
Послушна съм,ПОСЛУШНААААААААА.И Тони е послушен/смее ли да не е/Ще прежаля 4 кинта за двамата с мъжа.Не,на него ще му дам остатъка от моята свещ-значи 2 кинта.
eva-vet-eva написа:Послушна съм,ПОСЛУШНААААААААА.И Тони е послушен/смее ли да не е/Ще прежаля 4 кинта за двамата с мъжа.Не,на него ще му дам остатъка от моята свещ-значи 2 кинта.
Олеееее...каква си лоша....ами ако той ти даде неговия остатък
Eva, izviniavai za glupavia vypros, no znaesh li sluchaino dali boiata v IGA se vodi za iaitsa ili za sladkishi? Hich ne obicham da tyrsia neshto po edin chas, a nakraia kato pitam za boia za iaitsa, vse me gledat stranno i pitat kakvo e tova...
Боята е гръцка и на нея са нарисувани яйца и зайче.Пише "RIDA"отгоре.Не знам на друго място къде има такава боя,само в тия магазини съм видяла.
Успех с намирането на боя и боядисването на яйцата.
Moite qica gi boqdisvat dankite i vikam na jenata da ne kupuva boq za qica ami da gi ovargalqme v dankite tq "ne ta ne iskam da kupuvam s debitnata karta"jeni kvo da gi pravi6.Na vsi4ko otgore i promociq na sve6ti 6tqla da mi pravi