Тъй като вече се окопитихме от интевюто,искам да споделя следното:
10-12 дни преди интервюто взех да имам сериозни здравословни проблеми,притеснения,високо кръвно,главоболие, шок и ужас и др.
Не знам, ама има и други к'ат мене та искам да ви предпазя от тия нежелани неразположения.Учете к'во ша учите,но е добре 7-8 дни преди интервюто да не поемате инфо.,било положително или отрицатено от предходните дни.
При мене подейства-за вас не знам.
Имайте предвид,че деня на интевюто е преломен момент за минало и бъдеще.
За бога братя,не четете този Форум...
- Дякон Игнатий
За бога братя,не четете този Форум...
НАПРАВИ НЕЩО ЗА РОДИНАТА-ЕМИГРИРАЙ
- Дякон Игнатий
Верно,че е стряскащо заглавието,ама още по-неприятно е да тръгнеш по болници,лекари, ЕКГ-та и др. точно малко преди да си промениш съдбата.darklady написа:От заглавието на темата ти, човек ще си помисли, че тук само лоши неща се четат ....... Но иначе си прав, че наближи ли интервюто форума влияе зле.

НАПРАВИ НЕЩО ЗА РОДИНАТА-ЕМИГРИРАЙ
- p4eli4ka
- Обратна връзка:
Аз последните дни преди интервюто ни прочетох толкова много полезна информация за интервюиращия във форума, че ако не бях чела не знам дали щяхме да сме толкова добре подковани с информация, която на него да му е интересна. Иначе спрях да чета каквото и да било по френски 2 дни преди интервюто. Трябваше да ми отлежи в главата. Моя преподавателка в университета ми беше казала, че най-голямата грешка е да четеш вечерта преди изпит. Ама 8-10 дни са много. То зависи и от психиката на човека разбира се, всеки си преценява.
На тези, на които им предстоят интервюта пожелавам да ги споходи нашия късмет отпреди 1 година
На тези, на които им предстоят интервюта пожелавам да ги споходи нашия късмет отпреди 1 година

Pour être heureux un an, gagnez au loto. Pour être heureux toute votre vie, aimez ce que vous faites