За бога братя,не четете този Форум...

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
Аватар
Дякон Игнатий

За бога братя,не четете този Форум...

Мнение от Дякон Игнатий »

Тъй като вече се окопитихме от интевюто,искам да споделя следното:
10-12 дни преди интервюто взех да имам сериозни здравословни проблеми,притеснения,високо кръвно,главоболие, шок и ужас и др.
Не знам, ама има и други к'ат мене та искам да ви предпазя от тия нежелани неразположения.Учете к'во ша учите,но е добре 7-8 дни преди интервюто да не поемате инфо.,било положително или отрицатено от предходните дни.
При мене подейства-за вас не знам.
Имайте предвид,че деня на интевюто е преломен момент за минало и бъдеще.
НАПРАВИ НЕЩО ЗА РОДИНАТА-ЕМИГРИРАЙ
Аватар
darklady
Непокорна

Мнение от darklady »

От заглавието на темата ти, човек ще си помисли, че тук само лоши неща се четат ....... Но иначе си прав, че наближи ли интервюто форума влияе зле. :wink:
Невъзможното е предизвикателство!
Аватар
Дякон Игнатий

Мнение от Дякон Игнатий »

darklady написа:От заглавието на темата ти, човек ще си помисли, че тук само лоши неща се четат ....... Но иначе си прав, че наближи ли интервюто форума влияе зле. :wink:
Верно,че е стряскащо заглавието,ама още по-неприятно е да тръгнеш по болници,лекари, ЕКГ-та и др. точно малко преди да си промениш съдбата. :wink:
НАПРАВИ НЕЩО ЗА РОДИНАТА-ЕМИГРИРАЙ
BiskVitkA

Мнение от BiskVitkA »

Прав си за това, но според мен промени малко заглавието, че то....човек друго си мисли като го види..

Споко на теб :wink:
Аватар
p4eli4ka
Обратна връзка:

Мнение от p4eli4ka »

Аз последните дни преди интервюто ни прочетох толкова много полезна информация за интервюиращия във форума, че ако не бях чела не знам дали щяхме да сме толкова добре подковани с информация, която на него да му е интересна. Иначе спрях да чета каквото и да било по френски 2 дни преди интервюто. Трябваше да ми отлежи в главата. Моя преподавателка в университета ми беше казала, че най-голямата грешка е да четеш вечерта преди изпит. Ама 8-10 дни са много. То зависи и от психиката на човека разбира се, всеки си преценява.
На тези, на които им предстоят интервюта пожелавам да ги споходи нашия късмет отпреди 1 година :wink:
Pour être heureux un an, gagnez au loto. Pour être heureux toute votre vie, aimez ce que vous faites Изображение
Аватар
Dalia

Мнение от Dalia »

Благодарим ти Пчеличка за пожеланията!
Дано наистина ни споходи вашия късмет.
Заключено