здравейте!
искам да попитам няколко конкретни въпроса и ще съм много благодарна за такива отговори!
1. Трябва ли задължително банковата референция, която в случая е от ПИБ, да бъде заверена в БНБ?
2. Наистина ли е възможно интервюто да не е на френски, а на английски? Или ЗАДЪЛЖИТЕЛНО е на френски?
3. /колкото и да е странно/ По-добре ли е тук да родиш бебче или там? Кой е по-добрия вариант за детето?
Благодаря предварително!
няколко конкретни въпроса
Здравей,мишленце
Отговарям конкретно:
1.Никой не си заверява референцията в БНБ(това от къде ти хрумна)
2.Ако искаш да сте сигурни у в успеха на начинанието си,сядайте и учете френски.Без френски не става.Виж,при една добра кандидатура и с малко френски минава номера,но без никакъв-забравете.
3.Тук едва ли някой може да ти отговори много конкретно,но аз лично мисля че щом като имате планове да живеете в Канада,по-добре би било и детето да се роди там.Нали ако живеехте в Канада,нямаше да отскачате до България само за да се роди тук бебето
.

Отговарям конкретно:
1.Никой не си заверява референцията в БНБ(това от къде ти хрумна)
2.Ако искаш да сте сигурни у в успеха на начинанието си,сядайте и учете френски.Без френски не става.Виж,при една добра кандидатура и с малко френски минава номера,но без никакъв-забравете.
3.Тук едва ли някой може да ти отговори много конкретно,но аз лично мисля че щом като имате планове да живеете в Канада,по-добре би било и детето да се роди там.Нали ако живеехте в Канада,нямаше да отскачате до България само за да се роди тук бебето

frenski
nikak nyama da izglejda dobre na intervu za frenskata chast intervuto da e na angliiski. formalno mislya che naistina nyakade pisheshe che moje intervuto da e na EN no shte nameryat nyakakva prichina da vi otrejat. taka che syadaite i uchete FR pak sled tova jiveite kadeto vi haresa
uspeh
uspeh

Go big or go home.
И ние сме така, но вече учим френски. Поне да можем горе долу да разберем какво ни пита, а не да гледаме като извънземни. Определено разчитам на английския, но....знае ли се как точно ще мине?! Преди време се направих на нагла и попълних on-line теста като писах френски кръгла О. Е.......отряза ме тотално, а с елементари ме прие.mishleto написа: Ние мислим и да учим френски, но по-силният език, така да се каже, е английският.

Един съвет: учете френски с частен учител, а не на курс. Иначе самия език е готин и се учи, когато имаш желание. Успех!