Потвърждение за получени документи

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
traveller
Обратна връзка:

Потвърждение за получени документи

Мнение от traveller »

Здравейте,
Тъй като очаквам потвърждение за получаване на документите във Виена, можете ли да ми кажете по какъв начин се получава - има ли уведомяване по e-mail и след това по пощата или само по пощата идва? И за останалата кореспонденция също не съм на ясно как се получават, примерно, дата за интервю и т.н. :?:
Благодаря ви.
Linko
Напуснал форума
Обратна връзка:

Мнение от Linko »

Всичко се получава с писма по пощата. Няма предупредителни е-майли, телефонни обаждания, факсове или каквото и да било друго.
Чрез е-майли отговарят на зададени въпроси, изпратени също по електронната поща.
Il vaut mieux vivre avec des remords qu'avec des regrets!!
traveller
Обратна връзка:

Мнение от traveller »

Трагедия! С тези наши пощи...не е чудно да ги затрият някъде. Толкова ли е трудно поне един e-mail да драснат...свърши ми спокойния сън :evil:
Enigma

Мнение от Enigma »

Спокойно :)) Не си струва да губиш сън заради това. Нервите ше ти трябват за по-нататък...Достатъчно е да си проверяваш пощата по-често :)))
Аватар
mirkaa
Обратна връзка:

Мнение от mirkaa »

ами за това човек си наема пощенска кутия в пощата и спи спокойно... нашите кутии, например, са полу-разбити и аз не получавам поне 50% от "вносните" ми писма. :twisted: на хората просто им доставя кеф да вземат някой по-шареничък плик и да го разкъсат и изхвърлят пред блока, ей така от любопитство. :x
traveller
Обратна връзка:

Мнение от traveller »

Е то пощенска кутия добре, но това значи всеки ден да търча да я проверявам, не че ми е много далеч, но все пак трябва да изляза от работа... Дано да не се загуби нещо
Благодаря за инфото Linko!
:D
Заключено