Имам Визаааааааааа

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
Alina

Имам Визаааааааааа

Мнение от Alina »

Здравейте приятели

Дойде и моят звезден миг да се похваля. Ето я и историята:

Минато интервю - 14.05.2003
Минати медицински последно, след забавянето и допълнителните изследвания на бъбреците, защото имам бъбречна операция - 31.09.2003
Изпратени документи от Букурещ за Виена - 29.09.2003
Получено писмо от Букурещ за визата - 23.10.2003
Изпратен паспорт + 2 снимки на бял фон с DHL за Букурещ срещу 186 лв за отиване и връщане - 23.10.2003(петък)
Получени паспорт и документи - 31.10.2003(петък)

Е, това е всичко. Радостта е голяма и не мога да я опиша с думи. Но все още съм като в несвяст.

Между другото, имам самолетна резервация за 1 човек за 19.11.2003 за Монреал с Олимпик, но най-вероятно ще я отменя. Ако някой иска да лети тогава, нека се обади. Окончателното си решение ще го взема до понеделник. Тогава ще ви пиша дали ще освободя местото. Билетът не съм го платила.

Успех на всички, и дано и вие скоро да почувствате радостта от това да държите в ръцете си така дългоочакваната и изстрадана виза.

Алина
Alina
Аватар
sasho71
Зомби 2004
Зомби 2004

Мнение от sasho71 »

споко бе жена! не се вълнувай да н ети стане нещо! ха честито и да знаеш че ни чака голям ..... в канада! :o
Keeper of the 7 keys
Обратна връзка:

Мнение от Keeper of the 7 keys »

A, neka si se radva momicheto. Puk i za niakoi da te chaka goliam ..... ( ne znam kakvo si imal predvid :roll: ) moje i da ne e losho.

A inache dnes osven, che e Helloween, tuk e hubav, slunchev den.
Dano vsichkite vi dni da sa takiva !!! Kato se nauchite da se radvate na malkite neshta, trudnostite lesno shte bydat preodoliavani.

Uspehi!!
Аватар
emyangels
Обратна връзка:

Мнение от emyangels »

ЧЕСТИТО!!!:partytime:
След такъв страхотен момент можем само да ти пожелаем приятен път и леко устройване там!!!
Аватар
IvHaydu
Хайдутин на годината
Хайдутин на годината

Мнение от IvHaydu »

Честито! :D
Стягайте багажа, и лек път!
И много успехи и късмет там!
:beer: :beer: :beer:
Репутацията е онова, което хората знаят за теб. Честта е онова, което сам знаеш за себе си. Пази честта си. И майната и на репутацията...
По-добре временни неуспехи, отколкото временни успехи!
Аватар
titi
Обратна връзка:

Мнение от titi »

Честито и от нас, Алина!!!
Много успехи ти желаем в Канада! :lol:
Canuck
Непукист

Мнение от Canuck »

Congratulations, Alina!!! :lol: :P :lol:

I se kefi, praznuvay, divey, skachay, shtoto ima za kakvo! Da poluchish toya dokument zaveten e edin nezbravim mig ot jivota na vseki kandidat-kanadec, spore men. :P
I ne se plashi, v Canada shte se nakefish maksimalno. Abe, kato doydesh tuk, shte pishesh dali e got ili ne. :P
Per aspera ad astra!
Горд канадски гражданин в Мадрид :)
Аватар
shnorhela
Лисодав
Обратна връзка:

Мнение от shnorhela »

OHOHOOOHOOOOOOOOO Ami ha chestito Elenke, samo moga da ti pojelaia da namerish svoia sineok indianec za kojto mechtaeshe. :lol:
Ne znam s koj i kak shte zaminavash, no za sam chovek e trudno tuk, no kato ti pomnia entusiazma, sigurno niama da e problem za teb. Taka che grabvaj smeshnata shapka i idvaj.
Suvet v nachaloto na zimata ne e naj-podhodiashtia period, no az sushto ne bih se kolebal da dojda vednaga, taka che na koj gi razpraviam. Uspeh i nali pomnish sbirkite produljavat, no ne na Lukito a na zooparka po sushtoto vreme ;).
Аватар
JoroF

Мнение от JoroF »

chestito i lek pat
Alina

Мерсииии

Мнение от Alina »

Мерси приятели

Усещането наистина е невероятно. И Жоро, бях забравила смешната шапка и щях да не си я взема в Канада. Представяш ли си. Само си представи какъв пропуск щеше да е това. Кой ще ви разсмива само като я погледнете! Но на мен не ми пука, аз си я обичам...

А че няма да се мотая много - то е ясно. Толкоз време съм го чакала, няма да губя повече време отколкото е необходимо. Но поне до началото на декември ще изчакам. Ако пристигна сега, ще започна френският януари - февруари. Ако пристигна през април, само си представи колко време още ще загубя в чакане и ще почна френският чак на майната си( с извинение), един господ знае кога. Така че - вече обикалям магазините за оставащият багаж и куфарите, защото още не съм си ги купила.

Тук ми хрумва онази хубава руска песничка за Усмивчицата :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Алина -
Alina
Аватар
clio
Модератор

Мнение от clio »

Честито и от нас.
Съществува една теория, според която, ако някой някога открие какво представлява Вселената, то тя моментално ще изчезне и на нейно място ще се появи нещо още по-загадъчно и необяснимо. Съществува още една теория според, която това вече се е случвало.
Заключено