Отново на среща гореща в Пловдив-25.04/ понеделник/

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Аватар
sasho71
Зомби 2004
Зомби 2004

Мнение от sasho71 »

a кога ви е следващата среща ? аз през май по някое време ще сум в Пловдив.
Кир по врат0 е стилът ми, брат0!
Аватар
milla
Модератор

Мнение от milla »

Tety написа:...А Торнадо бих я посъветвала да ходи при учителката на Алинка :wink: тук в Пловдив.
Като се видят / с учителката :P /ще разбере и се увери колко е всеотдайна и перфектна,абе върха е!!!!!!!!!!!!!!!! Раздава се на 1000% и те подготвя кат за световно!!!!!!!!!!!! и Алина е на това мнение,прати и ЛС и тя ще видиш какво ще сподели :idea: :P :wink: :beer:
YES :haplio: Това си е и нашата учителка!!! Споделяме напълно мнението ти!!!! :thumbsup:
Мечтите се постигат, когато се потрудиш за тях, така както вятърът гони облаците, докато се покаже слънцето!
Аватар
totev

Мнение от totev »

Sasho71 , nqma da se pritesnqva6 kato doide6 v Plovdiv moje6 da ni pusne6 edin posting, a i na LS moje i 6te te orientirame.Prez mai mesec plovdiv4anki sa osobeno privlekatelni, dobro vreme ot godinata si izbral.
6te se radvam mnogo da se zapoznaem, samo se obadi. :beer:
...мразя мастика без айрян...
Аватар
eviton

Мнение от eviton »

Totev a s men koga 6te se zapoznae6 be?haimana s haimana :lol:
eva-vet-eva

Мнение от eva-vet-eva »

Не е баш суша тук,снощи бяхме на по бира в 1 кръчме-2 бири и 1 кафенце за 10.5+бакшиша/почти задължителен/15%-сметнете си как идва :wink: Бирата беше няк`ва местна,ама добре са я докарали-на "Каменица"екстра прилича /почти /:lol: Погрижили са се за нас,майните по душа и произход.
paraglider
Обратна връзка:

Мнение от paraglider »

milla написа:
Tety написа:...А Торнадо бих я посъветвала да ходи при учителката на Алинка :wink: тук в Пловдив.
Като се видят / с учителката :P /ще разбере и се увери колко е всеотдайна и перфектна,абе върха е!!!!!!!!!!!!!!!! Раздава се на 1000% и те подготвя кат за световно!!!!!!!!!!!! и Алина е на това мнение,прати и ЛС и тя ще видиш какво ще сподели :idea: :P :wink: :beer:
YES :haplio: Това си е и нашата учителка!!! Споделяме напълно мнението ти!!!! :thumbsup:

I nie, i nie! :D :D :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: A be, nyama k`vo, mnogo si e vajno koi te podgotvya! :D
"Не се плаши, ако трябва да се сбогуваш.
За да срещнеш някого отново,
първо трябва да се сбогуваш с него.
А щом сте приятели,
непременно ще се срещнете, било след броени мигове или след няколко живота."
Аватар
tornado

Мнение от tornado »

АЛЬООООО!!!!!!!!! :evil:
Никой да не ми пипа учителката ...че го гътвам на момента...! Много си ми е готина! Да го знаете... :beer:
И пак при нея ще съм си! !!! :twisted: :wink: Щото само тя може да ме урегулирва.... :twisted:

Айде ся по-сериозно! За купони иде реч тука! :beer: :beer: :beer:
До понеделник!!!!!
paraglider
Обратна връзка:

Мнение от paraglider »

tornado написа:АЛЬООООО!!!!!!!!! :evil:
Никой да не ми пипа учителката ...че го гътвам на момента...! Много си ми е готина! Да го знаете... :beer:
И пак при нея ще съм си! !!! :twisted: :wink: Щото само тя може да ме урегулирва.... :twisted:

Айде ся по-сериозно! За купони иде реч тука! :beer: :beer: :beer:
До понеделник!!!!!
A, ti 6to tolkova se varzva6 za u4itelkata si!???Nikoi ni6to ne e kazal za neya!
"Не се плаши, ако трябва да се сбогуваш.
За да срещнеш някого отново,
първо трябва да се сбогуваш с него.
А щом сте приятели,
непременно ще се срещнете, било след броени мигове или след няколко живота."
Аватар
milla
Модератор

Мнение от milla »

Как ни се иска и ние да дойдем.... :cry: ама няма как....То се е видяло, че ще продължим срещите в Канада :)
Мечтите се постигат, когато се потрудиш за тях, така както вятърът гони облаците, докато се покаже слънцето!
AniK
Обратна връзка:

Мнение от AniK »

И ние ще дойдем :D :D :D
А на нашите приятели Мила и Митко само можем да пожелаем много успех и бързо адаптиране в Канада :D :D :D .
Аватар
milla
Модератор

Мнение от milla »

AniK написа:...
А на нашите приятели Мила и Митко само можем да пожелаем много успех и бързо адаптиране в Канада :D :D :D .
Изображение Изображение
Аватар
Dalia

Мнение от Dalia »

Пожелаваме на Мила и Митко много, много успехи и бърза реализация. Нека късмета неи напуска. :thumbsup:
Заключено