9-то ниво по Панорама в ИЧС

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
Krassiiv

9-то ниво по Панорама в ИЧС

Мнение от Krassiiv »

Има ли желаещи за 9-то ниво по панорама? Курса започва след нова година. Вечер от 18h00 понеделник, вторник и четвъртък. търсят се 1 или двама души. Ако има желаещи да се обадят. :lol: а до тогава :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:
Daniela

Мнение от Daniela »

АЗ ще се запиша с удоволствие:) И без това се чудех на частни уроци ли да прдължа или не. Кажи ми само, моля те, каква е таксата и докога трябва да се плати? Знаеш ли кой е преподавателя?
Krassiiv

Мнение от Krassiiv »

таксата е 92 лева за 75 часа. понеделник вторник и четвъртък от 6 часа вечерта както ве казах ;))) даскалицата е много добра -> даскал от "старата генерация" а групата ..... а бе като ме познавате мен моге да си представите :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: имаме си кръчме където в междучасието си говориме на френски :wink: :wink: :wink: :wink:
alexa

Мнение от alexa »

A grupata ot kolko dushi e i ima li zadulgitelen vhodiasht test?
Krassiiv

Мнение от Krassiiv »

В момента сме 6-7 човека. За да започне следващо ниво (9 и 10 по френскиа институт) трябват поне 5 курсиста. Сигурни които продължаваме от това ниво (8-мо) сме четирима. Така че още 3-4 човека е добре дошло да се запишат. Няма входящ тест отиваш плащаш такса от 92 лв за едно ниво или 184 лв за две и почваш. Настоящото ниво (8-мо) трябва да свърши около 15 декември, зна1и записването за следващите започва след тази дата. Ако някой иска да продължи в напата група (учителката наистина е много сериозна) да каже при записването, че иска да е във вечерната група на г-жа КАЛЪПОВА. Ако пък нещо не е ясно потайте ме. За сега толкоз, че тръгвам за курс!!! :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

Аре до петък :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: [/b]
Krassiiv

Мнение от Krassiiv »

А ето и тел. на ИЧС:
720 733; 723 481
alexa

Мнение от alexa »

OK.Thanks.
Daniela

Мнение от Daniela »

Мене ме брой. Аз със сигурност ще се запиша поне на едното ниво.
Заключено