Има ли желаещи за 9-то ниво по панорама? Курса започва след нова година. Вечер от 18h00 понеделник, вторник и четвъртък. търсят се 1 или двама души. Ако има желаещи да се обадят. а до тогава
АЗ ще се запиша с удоволствие:) И без това се чудех на частни уроци ли да прдължа или не. Кажи ми само, моля те, каква е таксата и докога трябва да се плати? Знаеш ли кой е преподавателя?
таксата е 92 лева за 75 часа. понеделник вторник и четвъртък от 6 часа вечерта както ве казах )) даскалицата е много добра -> даскал от "старата генерация" а групата ..... а бе като ме познавате мен моге да си представите имаме си кръчме където в междучасието си говориме на френски
В момента сме 6-7 човека. За да започне следващо ниво (9 и 10 по френскиа институт) трябват поне 5 курсиста. Сигурни които продължаваме от това ниво (8-мо) сме четирима. Така че още 3-4 човека е добре дошло да се запишат. Няма входящ тест отиваш плащаш такса от 92 лв за едно ниво или 184 лв за две и почваш. Настоящото ниво (8-мо) трябва да свърши около 15 декември, зна1и записването за следващите започва след тази дата. Ако някой иска да продължи в напата група (учителката наистина е много сериозна) да каже при записването, че иска да е във вечерната група на г-жа КАЛЪПОВА. Ако пък нещо не е ясно потайте ме. За сега толкоз, че тръгвам за курс!!!