Povdigam temata ,zashtoto minalata sedm. imashe druga 'kontra'tema na tazi i vatre pisahme az i drugi pritesneni che veche mnogo vreme chakame formuliarite. E,az dnes gi poluchih,no v MOM mi kazaha che svobodni dni ima za sled 1 sedm.
Inache dosieto mi e zavedno na 18.8.2003
Uspeh i na vas chakashtite ,vreme ne ostana veche.
Pozdravi
...eee, bravo be Ani...izgria malko slunce i na na6ata ulica...aide 6te razkazva6 kak e minalo! Zna4i se sabudiha drugarite v Bukure6t, stiga sme gi odumvali...kato ti gledam datite az triabva da o4akvam medicinski dolu-gore sled mesec!
...uspeh
Do not take life too seriously. You will never get out of it alive.
Честито!
Стискаме палци и желаем успех по-нататък!
Репутацията е онова, което хората знаят за теб. Честта е онова, което сам знаеш за себе си. Пази честта си. И майната и на репутацията...
По-добре временни неуспехи, отколкото временни успехи!
Браво anicata!И ние получихме медицинските.Инфо за тези които също чакат:пратени документи на 04.08с платена такса само за обработката на документи,получени баркодове на 20.09 като печата в писмото с баркодовете е от 10.09.В петък-31.10 в on line status вече фигурирахме с категория in process с дата21.10.Предполагам,че това е датата,когато са изпратили медецинските.Пожелавам на всички чакащи добри новини