Паспорт на дете

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
Аватар
Lyubima
Обратна връзка:

Паспорт на дете

Мнение от Lyubima »

Паспорта на детето ми изтича след няколко месеца и тъй като с него ще си ходим лятото до България бих искала там да го подновя. Знаете ли дали трябва някаква декларация от съпруга ми, (който няма да си ходи с нас) за да мога да изкарам нов паспорт на детето ?
LaRue

Мнение от LaRue »

http://www.mvr.bg/Guide/new_BG_documents.htm

Питай направо при тях, отговарят много бързо, а ще е инфо от първоизточника.
Госпожо, преди да виснете във форума изключихте ли печката???
This Account Has Been Suspended
Изображение
Miroslava

Мнение от Miroslava »

Lubima,
triabva ti PALNOMOSHTNO ot sapruga ti, che te upalnomoshtava da izvadish pasport na deteto. V dokumenta se citirat dannite na sapruga, na deteto, tvoite + Svoboden text ot roda na "Upalnomoshtavam saprugata si.... da izvadi mejdunaroden pasport na sinat ni......". Otivate v Bg konsulstvo i tam zaveriavate podpisa na sapruga pri konsula sreshtu 12$ (tolkova mi struvashe zaverka na podpis v Toronto). S tazi bumaga + vsichko drugo se vadi novia pasport ot Bg. Uspeh!

Za utochnenie:
tova e ot lichen opit. Az biah poludiala da obiasniavam na slujitelkata ot MVR, che niama znachenie, che na dokumenta mi pishe DEKLARACIA, a ne PALNOMOSHTNO. Na kraia mi se nakoji da hodia pri shefa na policiata, za da razreshi. Stava duma za MVR Plovdiv.
Аватар
Lyubima
Обратна връзка:

Мнение от Lyubima »

Благодаря ви, а на Мирослава благодаря и за отговора на предишния ми въпрос ! Желая ви щастие :D
Заключено