Trevojno (..?!?..)

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
Аватар
Morgana
Обратна връзка:

Trevojno (..?!?..)

Мнение от Morgana »

Imam vypros, koito zapochnah da si zadavam ot niakolko dni. Poluchih pismo sled izprashtane na vtori docs prez septemvri. pismoto predpolagam e standartno, no v nego se kazva che "ako molbata mi byde odobrena shte byda pokanena na interview vtorata polovina na 2003".

vyposa mi e spored vas i syotvetno opita vi ili na niakogo, kogoto poznavate, mogat da ne me pokaniat na interview i daje izobshto da ne mi pishat poveche nishto? ot pismoto izliza, che realno ne sa i dlyjni da go napraviat...

dokolkoto znam interview-ta tekat do 20.12, a pokanata se prashta 5 sedmici predvaritelno.. koeto znachi, che sled desetina dni izticha sroka.

Shte sym blagodarna ako niakoi spodeli opit ot analogichna situacia.

a niakoi da e pokanen na interview prez mesec 12-ti?
Аватар
Mariana

Мнение от Mariana »

Здравей Моргана,
ние също чакаме покана за втората половина на 2003 и сме изпратили вторите документи септември. Мисля, че и още много други чакат такива покани, но само един от форума писа, че е получил такава. Така, че не се отчайвай, ако не за тази година, поне за следващата ни е сигурно...
Успех!!!
Аватар
Morgana
Обратна връзка:

Мнение от Morgana »

Zdravei Mariana i ti blagodaria za otgovora! pritesniava me citiranoto izrechenie ot pismoto, vyv vasheto syshto li pishe tova?
no tova, che kazvat vtorata polovina na 2003 i ako ne ni pokaniat tova znachi li, che ne e uspeshna kandidaturata ni?

uspeh i na vas!
Аватар
holy

!

Мнение от holy »

Mnogo si naplashen/a.
Neshtata ne stoiat to4no taka, kakto gi opisvash.
1/. Pri vtorite dokumenti vinagi ima otgovor. Ako ne si udobren za interview (koeto ne viarvam) shte ti izpratiat pismo s koeto da te uvedomiat.
2/. Praktikata pokazva, 4e sroka Ne vinagi e 5 sedmici. Tova liato imashe mnogo po malki srokove, dori obazdania po telefona za pokana za interview.
3/. Ако наистина си изпратил 2-те документи през септември, то трябва да чакаш поканата си най-рано след 2 месеца, т.е. през ноември. Поне практиката показва така.
4/. Като ти дойде поканата за интервю, не забравяй да отидеш на точната дата и в точния час и да си вземеш сертификата. :D Успех!
Аватар
emyangels
Обратна връзка:

Мнение от emyangels »

И на мен ми се струва, че не бива да се притеснявате толкова много!!! Наистина практиката показва много различни случаи! Нас ни потърсиха по телефона и ни дадоха дата за интервю за след по-малко от месец. Пожелавам ви колкото се може по-скоро да пристигне писмото, но тогава вече ще започнат притесненията ви преди интервю :D !!!
УСПЕХ!!!
Canuck
Непукист

Мнение от Canuck »

Za nikakvi trevogi da ne chuvam, misli pozitivno! A, i kato doyde sestra ti tuk, shte moje da te sponsorira po semeynata kategoriya v kraen sluchay. Spoko, v bg nyama da ostanesh, no si mislya, che do tam nyama da se stigne i shte te izvikat i odobryat na interviewto. Smile! :lol:
Per aspera ad astra!
Горд канадски гражданин в Мадрид :)
charly

Мнение от charly »

Zdravei!
I nie imame otgovor ce intervuto ste e vtorata polovina na 2003 no oste ne sa se obadili.Ne se pritesniavai,dokolkoto znam ako ne si odobrena ti prastat otgovor.Pone na men mi lipsvase edin ot dokumentite i vednaga mi pisaha,sled koeto im go izpratih.Taka ce i nie s Zhena mi cakame!!!!
div

Мнение от div »

Spoko!

Vsichko shte se naredi po nai-dobria nachin!

Pri vseki srokovete v procedurata sa razlichni. No mogesh da se orientirash po informaciata na kandidatite s blizki do tvoite srokove.

Niama miasto za pritesnenie! Shte poluchish pokana za interviu dali za dekemvri ili za drugata godina - shte stane iasno. Pravi vpechatlenie che sega deistvat dosta byrzo vyv Viena. Po-vagnoto e da se podgotvish dobre za predstoiashtata sreshta!

Aide uspeh i kysmet! :lol: :lol: :lol:
Аватар
Morgana
Обратна връзка:

Мнение от Morgana »

Dobro utro,

blaodaria na vsichki, koito otgovoriha. Naistina chovek se chuvstva po-dobre kato prochete, che i drugi sa na syshtia hal. Na vsichki, s koito sme zaedno za sesiata prez dekemvri stiskam palci i pojelavam uspeh, a moje i da se zasechem s niakoi ot vas na zavetnoto miasto, nadiavam se i sys zavetnite papki v ryka. Za pritesnenieto, nali znaete, kogato e neshto vajno, chovek namira pod vola tele kakto se kazva.

Canuck, specialni blagodarnosti za podkrepata, edin den v Canada mnogo vino shte triabva da se izpie!

Tuk kato gledam se zaformiame horata, koito chakame pisma, nadiavam se da "se chuvame" za update koe kak.
Ciphas

Мнение от Ciphas »

Tова е нормално.
Ние изпратихме вторите докс началото на април и след това получихме отговор че ще бъдем поканени на интервю 2-та половина на 2003. В средата на юли получихме покана за интервю с дата и час за 8 септември.
Отговорихме с молба да ни бъде отложено интервюто ("поради служебна ангажираност") и в началото на септ. получихме втора покана за октомври.

Така че всичко е под контрол, не се плаши.
Аватар
Morgana
Обратна връзка:

Мнение от Morgana »

Nadiavam se vsichko e minalo dobre? :)
Заключено