Ако на някой му възникне проблем с кръв,белтък ,глюкоза ,кетони или други боклуци в урината при медицинските прегледи да не се притеснява-искате да ви направят второ изследване в същия ден.Преди да направите това искане някой друг член на семейството/ минал успешно разбира се/слиза долу сам ,отива в тоалетната взима една пластмасова чаша /те са измити и са в предверието на WC/ и се изпикава с мерак.След това оставя чашата отзад зад тоалетната чиния.След това кандидат емигранта който е "пикал на криво",отива долу в лабораторията и заявява ,че иска повторно изследване на урината /струва 5 лв./Минава през предверието, взима си празна чаша и след това влиза в тоалетната прави трампата /на излизане подхвърля празната чаша/ и носи пробата.
Не се притеснявайте че мъж ще пикае вместо жена или обратното.урината се изследва с апарат или с тест лента /зависи от натрупаните за изследване проби или броя параметри/като се взаимодейства с реактиви за строго определени показатели.Така че ако ще и яйцеклетки ,сперматозоиди или листа от канабис да плуват вътре за процеса на изследването са важни стойностите само на дефинираните показатели.
По принцип за да няма проблеми с урината сутринта като станете пийте много вода/дори се насилете -около литър/ и задължително се изпикайте поне един път.Когато пикаете в чашата -също да не е първа урина.
Ако сме "пикали на криво"

Може пък някой да е поумнял от тогава...

Re: Ако сме "пикали на криво"
aбе аз постоянно "пикая накриво", нищо че отдавна вече не съм кандидат-имигрантHORNET написа:...След това кандидат емигранта който е "пикал на криво"...

п.с.
еее често при жените се появяват еритроцити в пикнята по време на мензис, така че ми е интересно как след два часа ще изцезнат

Кир по врат0 е стилът ми, брат0!