Разрешена професия ли е AFIS

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
Аватар
tasdevil

Разрешена професия ли е AFIS

Мнение от tasdevil »

Здравейте имам един въпрос /дано някой има отговор/ :)
Става въпрос за работа в една система тясно свързана със силовите министерства / AFIS / повече инфо тук http://www.peelpolice.on.ca/FIS/FIS-AFIS.html
Въпроса ми е като емигрант мога ли да я упражнявам тази професия и дали изобщо да споменавам че имам сертификат за нея и че доста години това работя или да спомена само икономическото си образование.
Благодаря на всеки, който може да даде някаква информация по въпроса.
Наздраве и успех на всички минали успешно интервюто досега :beer: :partytime:
на останалите късмет. :thumbsup:
Живей ДНЕС, защото ВЧЕРА няма да се върне, а УТРЕ може и да не дойде :))
интервю 06.12
Linko
Напуснал форума
Обратна връзка:

Мнение от Linko »

Към настоящия момент няма забранени професии или още наричани Professions à accès limité/Restricted Occupations.
Ако по някое време, решат да ограничат достъпа за някоя професия, ще го публикуват ТУК. Проверявай периодично.
Il vaut mieux vivre avec des remords qu'avec des regrets!!
Аватар
tasdevil

Мнение от tasdevil »

Благодаря за отговора, но мен ме притеснява че това е професия свързана с полицията, а доколкото знам като емигрант нямам право да работя в полиция, армия и други от този род.
Благодаря и за линка ще го проверявам
интервю 06.12
Linko
Напуснал форума
Обратна връзка:

Мнение от Linko »

Съгласен съм, но все пак си е трудов стаж. Защо да ги губиш тези точки. А тезата ти може да е, че в началото ще се реализираш в областта на другата ти професия, пък след време като станеш канадски гражданин, ще имаш и по-богати възможности за реализация.
Il vaut mieux vivre avec des remords qu'avec des regrets!!
Аватар
tasdevil

Мнение от tasdevil »

Благодаря, мисля че си прав
Мисля че точно така ще направя като стигна до тази фаза, сега на дневен ред ми е ученето на френския :)
интервю 06.12
vanio

Мнение от vanio »

по - добре гледай да се представиш като системен администратор в МВР и представи АФИС като интранет в МВР щото ако им обясниш какво можеш да гледаш в АФИС може да не са много доволни. по принцип всяка страна изпитва параноя от хората които имат достъп до класифицирана информация....не смятай мнението ми за меродавно, но мисля че и другите колеги от силовите министерства знаят че ко имат съмнения че се занимаваш шс класифицирана информация от по - високо ниво или секретна техника, те викат на второ интервиу за да "изяснят " съпроса а това си е главоболие все пак.
vanio
Аватар
tasdevil

Мнение от tasdevil »

vanio това с представянето на AFIS за интернет няма да мине, те хората по света не пасат трева, това все пак е система позната в цял свят и ако реша да покажа сертификата няма как да им обясня че това е интернет. Имам време ще помисля върху всички предложения.
интервю 06.12
Заключено