razbrah che na interviyto vmesto da se diklarira bankova referentsia,moje da se pokaje notarialen akt na imot,koito e na imeto na sapryga ili na saprygata+ danachna otsenka na imota.ima li niakoi koito e zaminal po tozi nachin i ako ima,molia vi obiasnete mi po podrobno kak stava,i triabva li otdelno pak da pokazvash niakakva smetka i ako triabva,kolko?
Ако тр вземи пари на заем за 1 седмица, но избегни имотите - след това като пристигнеш те ще те накарат да си продадеш имота и да го изхарчиш преди да минеш на социал. Накратко - за социала тр да си изразходил това, което декларираш че имаш. :tk:
TNT написа:Ако тр вземи пари на заем за 1 седмица, но избегни имотите - след това като пристигнеш те ще те накарат да си продадеш имота и да го изхарчиш преди да минеш на социал. Накратко - за социала тр да си изразходил това, което декларираш че имаш. :tk:
И аз така знам. А банкова референция трябва да пратиш още при първите документи, нали? И после и за интервюто пак трябва да я вадиш? Правилно ли съм разбрала?
И аз така знам. А банкова референция трябва да пратиш още при първите документи, нали? И после и за интервюто пак трябва да я вадиш? Правилно ли съм разбрала?[/quote]
IRON LADY написа:tnt, a triabva li s tezi pari koito deklarirash v bankovata referentsia s tiah da vlezesh v kanada,ili s tolkova kolkoto ti si pretsenish sashto moje?
IRON LADY,
струва ми се ,че не си много наясно с въпроса за парите .
Гледай сега,банковата референция и декларацията,която подписваш на интрервюто са две различни неща.Сумата в декларацията ,заедно със сумата на всички разходи по процедурата след интервю (визи,самолетни билети,медицински и т.н )следва да формира сумата която ще покажеш в референцията.Сумата в декларацията би следвало да е по-малка от тази посочена в референцията от банката или
Сума на декларацията =Сума референция - Разходи до влизане в Кебек
Сума на декларацията =Сума референция - Разходи до влизане в Кебек tova znachi li che kato podpisha deklaratsia v koiato si vkliychvam i razhodite sled interviyto,symata koiato mi ostava za vlizane v kanada,moje da e po-malka ot posochenata referentsia?
Не.В двкларацията на интервюто посочваш сумата с която ще влезеш в Канада.Ако тя е висока няма да имаш проблем на летището и никой няма да те върне,но когато кандидатстваш за социал трябва да докажеш че си я изхарчила.Така че ако е много висока няма да можеш да минеш на социал след 3 месец а примерно след 5 или 6 месец.Сега разбра ли?