dokymenti
dokymenti
ima li niakoi koito na interviyto e pokazal drygi dokymenti za staj,vmesto trydova knijka i kakvi sa te?
Az nikoga ne sam imal trudova knijka i daje ne znam kak izglejda, no sam chuval za neya.
Az si dokazah bulgarskiya staj s neshto kato pismo-preporaka ot rabotodatelya, v koyato pisheshe ot koga do koga sam rabotil, kato kakav i kakvi sa mi bili slujebnite zadaljeniya. Kanadskiyat i amerikanskiyat staj gi dokazah s trudovi dogovori, no kebekarite poiskaha doplanitelno pisma ot rabotodatelite s potvrjdenie na tova. No, az kandidatsvah ot Canada i ne sam 100% siguren dali v Bulgaria moje da se mine interview bez trudova knijka. Dano da se vklyuchat oshte hora. Good luck!

Az si dokazah bulgarskiya staj s neshto kato pismo-preporaka ot rabotodatelya, v koyato pisheshe ot koga do koga sam rabotil, kato kakav i kakvi sa mi bili slujebnite zadaljeniya. Kanadskiyat i amerikanskiyat staj gi dokazah s trudovi dogovori, no kebekarite poiskaha doplanitelno pisma ot rabotodatelite s potvrjdenie na tova. No, az kandidatsvah ot Canada i ne sam 100% siguren dali v Bulgaria moje da se mine interview bez trudova knijka. Dano da se vklyuchat oshte hora. Good luck!
Per aspera ad astra!
Горд канадски гражданин в Мадрид
Горд канадски гражданин в Мадрид

az na vtorata si rabota ne sym na trudov dogovor, a na honorar, t.e. tova predi be6e grajdanski dogovor, no posle ve4e takiva otpadnaha. Pokazah preporyki ot rabotodatelia. Na interviuto La Rue me popita samo preporyka li imam ot tam, i tyj kato imah period ot po4ti edna godina s dve redovni raboti po 8 i 4 4asa na den, mu obiasnih, 4e po na6ite zakoni ne moga da sym na redovna rabota pove4e ot 12 4asa na den, i osven tova na tazi rabota s preporykata 4asovete za meseca varirat i ne sa tvyrdi, niama trudova knijka. Ëà Ðþ êàçà ÎÊ, íå ñå å çàÿæäàë èçîáùî çà òîâà. Ìåæäó äðóãîòî èìåííî òàçè ðàáîòà ñ ïðåïîðúêàòà ôèãóðèðàøå êàòî òúðñåíà ïðîôåñèÿ â Êâåáåê. Ñåìåéñòæîòî ñëåä íàñ ñúùî ñà ïîêàçâàëè ïðåïîðúêè, ñ òîâà íå ñà èìàëè ïðîáëåìè, èìàëè ñà ïðîáëåì ñ îáÿñíàâàíåòî íà "êàêâî å òîâà ÅÒ" , åäâà ëè íå òàêèâà ôèðìè íÿìà è íåùî ëúæàò ñúñ ñòàæà. Íî ñà ìèíàëè è òå â êðàéíà ñìåòêà óñïåøíî.
- Boko
- Има 1 предупр. за БАН
- Обратна връзка:
hi
V BG mojete da pravite kakvoto si iskate ama v CA zabravete za samizdat doc.
Каквото посееш това ще пожънеш! Каквото си надробиш това ще сърбаш!
Ако посееш сега ще пожънеш после!
Ако посееш сега ще пожънеш после!