Успешно второ интервю!

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
Krasimir Zlatev Peev

Успешно второ интервю!

Мнение от Krasimir Zlatev Peev »

Здравейте приятели!
Аз рядко влизам вав форума т.к. ми е финансово неизгодно, но съм длъжен да дам информация за тези които са като нас. Наистина второто интервю е доста по-различно. Изпитващия Беноа Одет е наистина много лъчезарен и постояно се усмихваше и те предлазпога да говориш. Т.к. жена ми е водеща първия въпрос беше към нея - какви качества трябва да притежава, като счетоводител за да си върши добре работата. Тя му обяснава 5 минути, а той само се усмихваше, клатеше глава и викаше "Oui". Пита я нъде работи и с какво се занимава фирматал После се обърна към мен и ме пита какво мисля за шанса ми да работя като хидролог в Квебек. Какво работя сега и пак се прехвърли към жена ми като си говориха общи неща, но ние вече знаехме, че сме одобрени /разпечатваше сертификатите/ и тя не се притесняваше, даже го разпитваше за медицинските прегледи за дъщеря ни, която е само на три месеца и ни чакаше вав фоаето с приятели, които я гледаха. Каза ни, че трябва да си направим медицинска застраховка, веднага като пристигнем, защото там тези услуги са много скъпи, а ние сме с малко дете /даже настояваше за това/. Накрая ни връчи сертификатите, стиснахме си ръцете като ни пожела успех и всичко това за 35 минути.
Аватар
exquisitus

Мнение от exquisitus »

браво и на вас :)
The secret of success is sincerity. Once you can fake that, you've got it made. -- Jean Giraudoux
--------------------------------------------------------
If the world were the perfect set of teeth, you would be plaque!! -- Dolph, the fascist hippo
kolek

успешно второ интервю

Мнение от kolek »

ЧЕСТИТО! УСПЕХ ПО НАТАТЪК В ПРОЦЕДУРАТА.
Моля Ви дайте малко повече информация за Вас - какво ниво на френски бяхте заявили, на каква възраст сте, защо Ви върнаха първият път... Ако причината е била във френския, то пита ли Ви сега нещо допълнително във връзка с документите които бяхте изпратили допълнително.
Пита ли Ви отново за мотивацията за имигриране?
Какви са "общите неща" за които сте си говорили с интервюиращия?
Моля Ви обяснете ни по-подробно.
Аватар
petia4444
Обратна връзка:

Мнение от petia4444 »

Bravoooooo!!!!! :beer: :beer: :beer:
niama nevuzmojni neshta!!!!!
Всичко идва ,за да си отиде!
Остава само кристалната форма на онова,
което е било и никога няма да се върне!
Krasimir Zlatev Peev

Мнение от Krasimir Zlatev Peev »

Сертификатите, които бяхме пратили, както и писмата с тях, бяха в папката с нашите документи и явно той ги е разгледал, така че не ни ги иска. Иска ми само копие от дипломата за доктората, но т.к. нямах прати преводачката да му направи-без малко да ми вземе оригинала - едвам си го издърпах обратно. Общите неща не ги помня, но ако сте добре с френския няма проблемил. Ние сме изкарали 6 ниво във френския институт. Той ни похвали и каза че и двамата сме си подобрили нивото в сравнение с първото интервю - там интервюиращата ни оцени на 4 /за жена ми/ и 2 /за мен/, но тогава бяхме очили общо 40 дена, така, че не ни мина номера. Успех на всички пожелавам - не е толкова страшно, въпреки днескашния неуспех на "Торнадо".
Аватар
oganche

Мнение от oganche »

Браво на вас и много успех и късмет! :P
dgeami

второ интервю

Мнение от dgeami »

До Красимир Златев Пеев.
Браво на вас "завиждаме ви"НО БЛАГОРОДНО.Моляте дай някакви кординати как да се свържем с теб за повече инфо.Много ще сме ти благоданри .
Заключено