Proverki na kandidatite za emigranti

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
nikynin

Proverki na kandidatite za emigranti

Мнение от nikynin »

Ще кандидатстваме двамата с брат ми. Той е бил на работа в арабска страна от която няма начин да получи свидетелство за съдимост. Ако премълчи този факт ще мине ли през процедурата или ще го разкрият.
pumpy

Мнение от pumpy »

не съм много компетентен по въпроса, но мисля че някъде във форума четох , че ако не си в състояние да си извадиш свидетелство за съдимост се попълва някаква декларация за чисто минало и номера ставал. да се лъже и крие според мен е грешен подход. Иво
Аватар
Sven
Обратна връзка:

Мнение от Sven »

...ne e dobre da premul4ava ni6to, prosto za6toto niama kak da stane. V formuliarite koito populva6 si opisva6 nai-podrobno jivota 10 godini nazad - a edno podobno premul4avane v slu4aia e ravnosilno na skrivane na istinata, ne6to koeto ne biva da pravite!
Ne e fatalno 4e ne moje da polu4i svidetelstvo za sadimost, za6toto i az sum 4el tuk v foruma podoben slu4ai za podpisvane na kletvena deklaracia ili ne6to ot sorta.
...uspeh! :)
Do not take life too seriously. You will never get out of it alive.
Аватар
JoroF

Мнение от JoroF »

prisaediniavam se kam gornite mnenia , ne vi savetvam da premalchavete/kriete /kakvoto i da bilo,vsichko se proveriava.i moje da vi struva skapo.uspeh
Аватар
VanBC
Модератор

Мнение от VanBC »

Във федералния форум имаше подобен въпрос. Там става въпрос за чужденец живял в България, но принципа е същият:
http://www.bgcanada.com/pforum/viewtopic.php?t=1378
Аватар
Papi

Мнение от Papi »

A moge bi samiqt fakt, 4e e uspql da napusne arabskata strana sam po sebe si struwa powe4e ot vsqko edno svidetelstwo! :D
Заключено