HAPPY HALLOWEEN!!!
Re: HAPPY HALLOWEEN!!!
Takmo sega pristigam na rabota i kakvo da vidia - shefa ovlechen kato veshtitsa. "Izkukal e" - kazvam si az. Na vsichko otgore doide i mi kaza che dnes ne moje da sam oblechen normalno i triabva da izmislia neshto...ZouZou написа:

-
- Обратна връзка:
И при нас двама от колегите се бяха издокарали с черни костюми и вратовръзки - оказа се че се правят на Men in Blacksofiya написа:radvai se, Vladi, zashtoto puk pri nas shefa mi e s vratovrazka (mnogo neobichaino za nego) i ni oglejda kritichno dankite. Opitah se da se opravdaia,che e "casual day" , no chovek kato e reshil da si hodi s vratovrazka...

ЧЕСТИТ ХЕЛОУИН и от мен!!!
Току-що се завръщаме от поредната обиколка,заредени с много настроение и богат "улов".

Този път 3 големи торби с бонбони и сладкиши,въпреки,че още не сме изяли миналогодишните от скромничката чантичка тогава...

И още,,пълна касичка с парички за "Уницеф"
Имаше страхотни декорации! Моето дете много се двоуми дали да влиза в една къща с купища скелети и мъртъвци,от която на всичкото отговре се донасяха ужасяващи вопли и стонове...

Докато стигна до вратата,на няколко пъти с гръм и трясък се отваряше някой ковчег и от там изскачаше светещо чудовище...Въпреки.че на няколко пъти и аз и тя подскачахме,все пак се добрахме до вратата им...
На една друга къща с подобни страхотии,обаче се отказахме...Май прекалено страшничко беше дори и за мен...Изскачаха разни с брадви и ножове...

Да ни е честит празника!
Ей,много ми харесват канадските празници!
Защо не е Хелоуин два пъти в годината?

-
4estit halloween na vsi4ki! za purvi put go praznuvam, no be6e strahotno!Sina mi taka se radva6e.Izjivqvaneto e strahotno i za malki i za golemi.Da ste jivi i zdravi i ako nqkoi iska bonboni da svirka imam za 5 godini
4e i az bqh kupila, no ot obikalqne ne ostana red da razdavam az
Sigurno sledva6toto subirane u nas nqma da e na rakiq i salata, a na bonboni i kola
Ama kakvo pravite be hora sus vsi4ki tiq bonboni!Ne mi kazvaite 4e gi izqjdate, az 6te hvana sigurno diabet
Nazdrave