Защо....???

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
nobleman

Мнение от nobleman »

..................
Последно промяна от nobleman на Пет Апр 29, 2005 4:39 am, променено общо 1 път.
huba

Мнение от huba »

nobleman написа:
huba написа:Spored kanaskite zakoni, maja izdarja bivshata si sapruga i bez da ima dete s neia.
Deklaraciata se iziskva 100% i ako reshite da ne ia predstaviate si e vash problema.Prosto shte zagubite poveche vreme v korespondecia s imigracionnite slujbi , zashtoto she vi ia poiskat rano ili kasno.
Ама това е по канадските закони, а според българските (все пак бракоразводните дела се гледат в български, а не в канадски съд) мъжа не е длъжен да издържа бившата си съпруга, а само децата, които има от този брак. И нека някой да ми отговори дали е вземал такава декларация от бивши съпрузи, че е съгласен бившата му партньорка/партньор да имигрира... :?:
Ami az ti otgovariam.Deklaraciata se iska.Az po-gore ne izpolzvah dumata "izdrajka" a "finansovi zadaljenia".Shte ti ia iskat s dokumentite za Roumania.
"Проблемът на света е, че глупавите са самоуверени, а умните винаги се колебаят."
nobleman

Мнение от nobleman »

................
Последно промяна от nobleman на Пет Апр 29, 2005 4:39 am, променено общо 1 път.
Аватар
mirkaa
Обратна връзка:

Мнение от mirkaa »

nobleman написа:
mirkaa написа:....за съжаление, на мен ми отказаха по други причини, така че нямах щастието да разбера дали липсата на такава декларация е проблем или не...
Изискваха ли ти такава декларация преди интервюто или не... това е въпроса :?: ... А за другите причини - те не ме интересуват, те са твой лични...
абе човек, аз до интервю не стигнах, още на демандето ми казаха сори, :lol: :lol: така че не знам дали е можело да ми искат или не :roll:

но си мисля, че по темата за "финансови задължения" съдебното решение от развода би било достатъчно, защото в него пише кой на кого има да дава и т.н.. По принцип е така, защото в канада и сащ мъжът може да е осъден да плаща издръжка на жена си (а може и обратното да е, зависи от дохода), така че там (в съдебното решение) се разбира кой какви задължения има. Според мен, пий още една :beer: и не се тормози с такива мисли!! :wink: :wink:
nobleman

Мнение от nobleman »

....................
Заключено