imam niakolko vaprosa za dokumentite kam bukuresht

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
mariana koleva

imam niakolko vaprosa za dokumentite kam bukuresht

Мнение от mariana koleva »

ostava li sa6tia adres za prashane na dokumentite moje li da ne prevejdam pak akt za brak a da si go iskaram ot disketata ot predi sumite sa6tite li sa do kolko vreme se polku4avat medicinskite i do kolko vreme 6e triabva da zaminem :roll:
Sole

Мнение от Sole »

Ne mi e mnogo iasen vaprosa ti, za koj adres govori6? za dokumentite v Bukure6 ti e poso4eno v pismoto na koj adres da gi pra6ta6 Nikolae Igora... ili ne6to takova be6e, ako ima6 predvid ti koj adres da im pi6e6 za korespondencia - to ti si pi6e6 kakyvto adres iska6 da si polu4i6 pismata posle. za akta za brak - mislia, 4e ne moje, tyj kato tam si zavejdat otdelno dosie ot tova vyv Viena, taka 4e si pra6ta6 akta s notarialnata zaverka i prevoda, sumite za obrabotka na dosieto i viza sa promeneni (kym po-visoka) ot niakoj dekemvri 2004 godina, no ne znam to4no kakvi sa, neka niakoj drug da pomogne, i ne znam kato kazva6 sy6tite kakvi sumi znae6, az naprimer sym pla6tala (no liatoto min. godina) 400 USD za obrabotka i 715 USD za visa, posle gi povi6iha malko, za medicinski triabva da polu4i6 pismo sredno sled okolo 3-4-5 meseca, moje i po-rano estestveno, pravi6 si gi, posle 4aka6 pismoto za vizite, tam sy6to e gore-dolu 3-4-5 meseca, makar 4e naposledyk gi pra6tat do mesec dva, zavisi, i posle triabva da zamine6 predi da ti e iztekyl srokyt za validnost na medicinskite - t.e. 1 godina. zabravih da spomena, 4e predi medicinskite triabva da polu4i6 pismoto s barkodovete.

Dano sym ti pomognala. Uspeh!
Заключено