Здравейте,
интервюто ни беше на 22.07.04.при г-н La Rue.Първият въпрос отправен към мен беше:'Combien d'enfants avez-vous?'Помислих,че нещо не съм дочула както трябва и помолих да повтори въпроса.(Навсякъде съвсем прилежно бях написала,че нямам деца.)Както и да е !).После всичко си тъгна както трябва-кога си родена,къде,къде си учила и т.н.и...........последва един толкова измислен въпрос към съпруга ми,че щях да падна:'EN QUELLE ANNEE VOUS ETES VENU А CE MONDE?/в коя година сте дошли на този свят?).Обаче нашия хитрец се'хвана за двете му познати думи'annee'и 'мonde' и след 5минутен размисъл отговори!!!После минахме малко на английски,пак на френски ,пак на английски.........
Думите с които ни изпрати La Rue бяха'French is the language!'
Не знам кой ще е изпитващия на тази сесия,но имайте готовност за такива 'завъртяни' въпроси!
УСПЕХ!
кое му е завъртяното на въпросите?просто проверява знаете ли френски.Изпитващите много добре знаят, че има хора, които назубрят наизуст всевъзможни въпроси и отговори.
Много хитър впрос, но пък невиждам нищо лошо. Човека просто е искал да разбере дали разбирате.
Можехте да му направите добро впечатление ако бяхте отговорили в унисон с въпроса: Аз съм се повил на белия свят .....
Мерси за инфо-то! За щастие или за жалост г-н Ла Рю не ще да е присъстващ на тази сесия! Но въпроси от типа кога си се пръкнал на белия свят мисля, че са в реда на нещата. Виж, подвеждащите въпроси, са ново инфо за мен! Пак едно голямо БЛАГОДАРЯ!