Търсих в по старите постинги, но така и не намерих отговор.
Възможно ли е да се пазарува в Интернет с Visa Electron? Тази карта е елементарна, малко струва и не изисква пари за подържка.
Неопходимо ли е да се взима по сериозна и по скъпа карта като Виза Класик или Мастеркард?
Плащане по Интернет с дебитна карта Visa Electron
Плащане по Интернет с дебитна карта Visa Electron
Забравихте как изглежда България? Тя е красива - http://nigor.myphotoalbum.com/
виждал съм и логото на виза електрон на доста места в нета,но май става въпрос за кредитната им карта,носеща същото лого,която има доста по малки такси и е по лесна за издаване.аз имам такава и съм се опитвал да плащам на няколко места със нея,но не се получи!
ако си вземаш пълноцена кредитна,по добре да е виза,предлагат екстри които мастеркард нямат,например могат да ти превеждат пари(букмейкъри),направо на нея-ако е мастеркард искат банкова сметка,чувал съм,че и виза са по разпространени в северна америка.
ако си вземаш пълноцена кредитна,по добре да е виза,предлагат екстри които мастеркард нямат,например могат да ти превеждат пари(букмейкъри),направо на нея-ако е мастеркард искат банкова сметка,чувал съм,че и виза са по разпространени в северна америка.
- Bily T
Аз също имам виза електрон и от банката ми казаха, че мога да правя ел разплащания с нея, да тегля пари в чужбина, да плащам в магазини и т.н. единствено не можело да се плаща през българският
e-pay.bg, но така или иначе още не съм правил такива операции и не съм сигурен дали става, но би трябвало.
e-pay.bg, но така или иначе още не съм правил такива операции и не съм сигурен дали става, но би трябвало.
NO PAIN NO GAIN
има виза електрон кредитна,втората четворка цифри започват с 27,вместо с 26!имам такава издадена от обб,след покупка в германос.може да се плаща в интернет-ето долу в дясно виждаш ли и логото 

Ходих до Булбанк и до ОББ. И в двете банки ми обясниха че Виза Електрон е дебитна карта и не става за плащания в чужбина по Интернет.
Тук не става въпрос дали с Виза Електрон може да се плаща онлайн, а коя карта ще ми свърши работа с американските саитове. Служителя в Булбанк ми препоръча Виза класик, защото някои од американските сайтове не работели с Мастеркард, и Виза била по распространена.
От тези две банки по изгодна е ОББ, издаването на Виза Класик е 25$ и няма годишна такса за ползване.
И в двете банки картата се води кредитна но си остава дебитна, има неснижаем остатак от 200$ които винаги остават на сметката. Това може и да е хубаво - дори картата бъде открадната, не може да бъде източена.
Тук не става въпрос дали с Виза Електрон може да се плаща онлайн, а коя карта ще ми свърши работа с американските саитове. Служителя в Булбанк ми препоръча Виза класик, защото някои од американските сайтове не работели с Мастеркард, и Виза била по распространена.
От тези две банки по изгодна е ОББ, издаването на Виза Класик е 25$ и няма годишна такса за ползване.
И в двете банки картата се води кредитна но си остава дебитна, има неснижаем остатак от 200$ които винаги остават на сметката. Това може и да е хубаво - дори картата бъде открадната, не може да бъде източена.

Забравихте как изглежда България? Тя е красива - http://nigor.myphotoalbum.com/