Kak da si dadem apartamenta w BG pod naem bez da se pritesni

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Аватар
womanEZ

Мнение от womanEZ »

преписа си е напрактика дубликат от нот. акт. Т.е. ако си го изгубиш си вадиш препис.
Аватар
womanEZ

Мнение от womanEZ »

darksoul написа:
womanEZ написа:Ами хора защо не се замислите над това което казвате.. Направо Ви се учудвам как мислите?!?! :roll:
Толкова ли нямате вяра в доброто, ако нямате поне бъдете реалисти и признаите, че като има мошенници има и система която да ги гони и наказва!!!
За справка виж http://www.segabg.com/22032005/p0050003.asp

http://novini.dir.bg/LISTS/VAX_news_t_e ... mics_imoti
Аватар
anxeli

Мнение от anxeli »

sasho71 написа:
anxeli написа:.
Полицията продаде на шайка цигани адреса ми заради колата която току що бяхме купили, с която се оказа че преди седмица са откраднали сексработничка от тях, на следващата вечер бяха в къщи, без да знаят че онези са продали на нас, налитаха на бой и си искаха циганката.
абе я провери мъжа ти дали не се е позабавлявал с таз циганка, че горещата циганска кръв е омаяла не един и двама българи :wink:
Хм, ако мъжа ми не беше отявлен расист, за разлика от тебе :lol: , щях много сериозно да се усъмня :evil: . Ама той горкия, даже не е за Канада, в асансъора не иска да се качи с индиец, чакаме другия, миришел му! Добре че работи само с поляци и канадци, имат двама негри за цвят, иначе досега да сме събрали багажа и айде ...
Циганите - на Сатурн !
Аватар
tornado

Мнение от tornado »

womanEZ написа:
darksoul написа:
womanEZ написа: Каквато и измама да има може да бъде разбулена. Първо за да имат пълномощното трябва да е в срок когато си бил в българия иначе няма давност... а тук в чужбина няма как да изфалшифицират нотаруис. Толкова ли нямате вяра в доброто, ако нямате поне бъдете реалисти и признаите, че като има мошенници има и система която да ги гони и наказва!!!
Като фалшифицират документи ще побъркам администрацията с искове, ще плащам на вестниците да пишат платени статии .. докато получа възмездие.
извинете за обидата , ама вие сте овце ако оставяте да ви ограбват милото и трудно спечеленото.. ако сте овце... ще ви стрижат и накрая ще ви заколят за да се наядат други. ... ИЗБОРА Е ВАШ !!!!
Драги ми Дарксоул, пълномощното за продажба на имота може и да не е срочно; система има, полиция също, дали работят ефективно, въпрос на лично мнение и опит, но със сигурност мога да потвърдя, че ефективни закони уви в БГ са рядкост. И точно за да не се оставиш като едни овце да бъдем измамени, тук си бъбрим на тема акви предохранителни мерки могат да се вземат за да се стопират даже и опитите за имама. Иначе, нали знаеш приказката - след дъжд качулка - разбира се че измамате ще се разкрие, но твоето жилище може вече да е препродадено десетки пъти и знаеш ли, че нищо неподозиращите нови собственици също имат права и също ще залеят администрацията с искове. Още повече, че българската администрация от искове не се плаши. Е, нека си вярваме в доброто - лошо няма, но това не ни пречи да бъдем, ама съвсем реалисти. Виж ти с твоята вяра ме обнадежди, че в Монреал, накъдето сме се запътили, се живее така, че да имаш вяра на хората и ситемата. Ей за това точно напускаме, моето семейство, милата родина - заради системата...
Само да те подкрепя!
Преди 2 години се заядах с Община Пловдив и оспорих една заповед на "моя любим кмет"... :evil: Доказах им, че административният акт,който беше "ябълката на раздора" е незаконосъобразен и неправилен...- следователно -НЕЗАКОНЕН и НИЩОЖЕН !!! Поканиха ме на няколко пъти да се разбера лично с кмета-моя любимец :noz: ...
Разправията стигна до Областния управител...и някаква ккокошка - млада адвокатка, която я беше страх да ме погледне в очите...
А ето и резултата...първо след като просрочиха всякакви възможни срокове - за да мога пак да обжалвам по административен ред...Общината си впрегна службите и изфабрикуваха несъществуващи причини, за да оправдаят акта и...да не навлизам в подробности...стана закачка между Община и Областна управа... :twisted: Накрая - нещичко се разбраха...адвокатката на Областния ме посъветва -"Права сте, но сега трябва да съдя Община Пловдив от името на Областната управа...пък нали разбирате...аз ще си вкарам автогол /на кариерата предполагам/ - МРЪХЛА!!!!!! :evil: Затова - съдете ги вие!!!! - ще спечелите делото..."
Ей тука в тоя момент... :evil: ...ми се избистри !...

Боже...боже...Каква работеща система имаме....И как добре работи...в твой ущърб на интересите...!!!!

п.с. За ГОЛЕМИТЕ ЕНТУСИАСТИ вярващи в законовите ни уредби!!!!

.......АЗ не псувам....АЗ ИЗОБЩО НЕ ПСУВАМ......И НИКОГА АМА НИКОГА НЕ ПСУВАМ ....СЛЕД ТАКИВА ИЗПЪЛНЕНИЯ....
Обаче, ако продължавате да вярвате в Дядо Коледа...такъв подарък може да ви донесе...че и от другата страна на Материка да чуят радостните ви възгласи!!!

Само да кажа - това не е единствения случай, от който съм си направила изводи за себе си ...
На този етап - за мен Българското ни "законодателство" ...е изгубена кауза !.... :cry:
Заключено