Развод - необходими документи

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
Аватар
tasdevil

Развод - необходими документи

Мнение от tasdevil »

Здравейте на всички, аз съм отскоро в този форум и ако въпроса ми вече е разискаван моля за извинение :D
С приятелката ми решихме да кандидатстваме за Квебек, скоро ще се женим, но и двамата имаме по един развод зад гърба си, та въпроса ми е :
Необходимо ли е при изпращането на документите да приложим освен копие за сключен граждански брак и по едно копие за разводите ни :?:
Благодаря предварително [/quote][/b]
Живей ДНЕС, защото ВЧЕРА няма да се върне, а УТРЕ може и да не дойде :))
интервю 06.12
Аватар
Alabama
Обратна връзка:

Мнение от Alabama »

Да
Хубавото при склерозата е, че човек непрекъснато научава нещо ново...
Аватар
milla
Модератор

Мнение от milla »

Не само ще е необходимо Документ за разтрогнат брак, но както на повечето интервюта, може да искат да представите и Писмено съгласие от бившите ви партньори за вашата емиграция.

Успех!
Мечтите се постигат, когато се потрудиш за тях, така както вятърът гони облаците, докато се покаже слънцето!
Аватар
tasdevil

Мнение от tasdevil »

Благодаря за информацията
интервю 06.12
Аватар
gez
Обратна връзка:

Мнение от gez »

milla написа:Не само ще е необходимо Документ за разтрогнат брак, но както на повечето интервюта, може да искат да представите и Писмено съгласие от бившите ви партньори за вашата емиграция.

Успех!
Tochno zatova, az ne bih pokazal/kazal nishto za predishnite si brakove... :idea:
Мисли за най-лошото, за да стане най-хубавото
Аватар
tornado

Мнение от tornado »

Странно ...Защо ще искат съгласието на бившите съпрузи...
Мислех, че се изисква само по отношение съгласието за емигриране и на общите им деца?!? :nenam:
Ако обаче нямат деца от предишния брак...едва ли има значение съгласието на "бившия"...
Linko
Напуснал форума
Обратна връзка:

Мнение от Linko »

Заради възможността да се дължи издръжка, затова е цялата работа.
Да не би някой да хитрува и да иска чрез процедурата за имиграция да се "спаси" от изпълнението на законово определени задължения.
Даже и по българското законодателство може да се дължи (да е присъдена) издръжка на бивш съпруг след развода.
Il vaut mieux vivre avec des remords qu'avec des regrets!!
Аватар
tornado

Мнение от tornado »

Linko написа:Заради възможността да се дължи издръжка, затова е цялата работа.
Да не би някой да хитрува и да иска чрез процедурата за имиграция да се "спаси" от изпълнението на законово определени задължения.
Даже и по българското законодателство може да се дължи (да е присъдена) издръжка на бивш съпруг след развода.
Значи си имало резон...
Изненадвам се обаче, че някой го е "еня" за БГ законодателството... но бравооо... :twisted:
Аватар
c200

Мнение от c200 »

Не!
от всичките хартии, които пращах си спомням само че някъде в
първите етапи/документи имаше графа за предишни бракове, която попълних без да прилагам никакви документи.
на интервюто не е ставало дума за това, сега съм на етап чакане на паспортите с визите
Естествено ако има деца, които заминават е необходимо съгласието на другия родител (няма "бивши" родители) и съответните документи за развод, издръжка и прочее...
успех!
Аватар
tasdevil

Мнение от tasdevil »

Още един път Благодаря, ситуацията ми се изясни :idea:
Наистина има резон да искат документите от развода и евентуалното съгласие заради издръжката
Мерси и за пожелания късмет и аз желая късмет на всички, които имат нужда от него
Р.С. Честита Пролет на всички :D
интервю 06.12
Аватар
some

Мнение от some »

Stiga ste se shashkali bre, na vuzrastni hora koj she im iska suglasie ot nekoj si bivsh partnior ?!?!
Moze, i zadalzitelno she vi iskat dokument che ne dalzite izdrazka, no chak pak razreshenie za napuskane ot bivshia(bivshatata).
Viz ako imate deca tam e drugo.
Zaradi obshti deca se iskat razreshenia, NO ZA DECATA !!!
8)
Заключено