Zdraveite Plovdichany,
v nedelja Sofiiskata grupa reshi ,che shte tragnem okolo 15 choveka s koli v 10 h ot Sofia za Plovdiv! Ostava da podberete zavedenie (ako moze da e na otkrito) i da ni sobshtite kade shte se sreshtnem ! Nadjavam se dokraja na sedmicata da se chuem s Linko po telefona za da se doutochnim !!!!!
Pozdravi !!!
Ще помислим за такъв вариант на отрито. Тази вечер ще обсъдим обстойно всичко около тази среща, ще проверим на място предложените места и до следващите няколко дни ще имате отговор.
Хайде, със здраве!
Мечтите се постигат, когато се потрудиш за тях, така както вятърът гони облаците, докато се покаже слънцето!
Здравейте пловдивчани.Както сте разбрали по-горе от постинга на janyz, софийската група е вече организирана и ще дойдем на 27.03, но няма ли да дойдат и от други градове,защото иначе срещата ще стане Пловдив-София? Хайде кандидат-емигранти и от други градове-включете се!!!!!!
Ето и от Стара Загора си казаха хората тук
Най-вероятно и от Пазарджик ще дойдат..., въпреки че тях ги броим към пловдивчани, защото са редовни на срещите ни.
Мечтите се постигат, когато се потрудиш за тях, така както вятърът гони облаците, докато се покаже слънцето!
Здравейте!Радвам се,че се организирахте така бързо.Довечера ще решим за заведението.Имам нещичко предвид.А ти,Дяконе,не се чувствай пренебрегнат-ти си се доказал,че си точен и затова не те подканяме повече от 1 път :beer2: Ще се радвам да се запознаем лично с част от софийската група,а и с всички останали знайни и незнайни кандидат-канадци от Бг.
И аз имам нещо в предвид за едно много готино заведение, но все пак трябва да знаем от колко човека ще се състои групата ни.
Бихте ли ни казали приблизително колко хора ще сте от София?