Въпрос за интервюто

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
flyfish

Въпрос за интервюто

Мнение от flyfish »

Подадох документи във Виена през октомври.Аз съм главен кандидат.Кандидатствам с мъжа ми и сина ми.Искам да разбера дали имам право да се явя сама на интервюто и да продължа сама по процедурата,въпреки че първоначално сме подали документи за 3-ма души.Има ли нещо,което трябва да направя или е достатъчно да отида на интервюто и там на място да обясня.
Аватар
galin
Обратна връзка:

Интервю

Мнение от galin »

Щом сте подали документи и за тримата, ще трябва да се явите двамата с мъжа ти на интетвюто, но по-подробна информация ще получиш в писмото ти за интервюто - там ще е ясно написано кой трябва да се яви !!!!!
Аватар
womanEZ

Мнение от womanEZ »

На информационната среща през октомври месец в Пловдив беше зададен този въпрос и представителя на посолството във Виена отговори категорично - всички посочени в молбата за селекция съпръг и съпруга трябва да присъстват на интервюто. Не е достатъчен само титуляра.
Аватар
mirkaa
Обратна връзка:

Мнение от mirkaa »

знам със сигурност, че това е възможно по федералната програма, тоест да продължиш сама, но само ако останалите кандидати се отказват напълно. Логично е да е същото и за Квебек, защото това са персонални причини. Тоест, ако някой не иска да ходи, не могат да го задължат насила. Трябва само да ги уведомиш предварително.
Заключено