Dobre li e na interviuto da deklarira6 skap imot??

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
antonypopov
Обратна връзка:

Dobre li e na interviuto da deklarira6 skap imot??

Мнение от antonypopov »

Ako moje da spodelite niakoi mnenia po vaprosa. Tezi, koito sa minali interviu moje bi imat info.??
Аватар
THC
СЕКСИ ПИЧ

Мнение от THC »

за твоя информация - никой не ми обърна внимание на нотариалните актове- показваш 10-15 хиляди долара и стига.
antonypopov
Обратна връзка:

Мнение от antonypopov »

10000-15000 dol. lesna rabota, no ne6to po-taka dali niama da nakloni veznite?
Аватар
THC
СЕКСИ ПИЧ

Мнение от THC »

ми смятам не-нали ти казвам - никой не ги погледна нотариалните актове.просто гледат бегло дали имаш достатъчно пари - като видят ,че имаш - край-тях повече не ги интересува ,щото не вземат комисионна :lol: :lol:
повече ще наклонят везните езиците ,специалността какво лично впечатление ще направиш като адаптивност и разбира се - малките робчета-ако имаш малки деца или си годен да произведеш такива :lol: :lol:

а разбира се ако имаш 5-10 милиона(или недвижими имоти за толкова-примерно - хотел в Дубай :lol: или малък остров ,за предпочитане френска полинезия-заради езика :lol: ) със сигурност ще направи впечатление-можеш даже да смениш процедурата.
от друга страна ако ги имаш тея пари не те съветвам точно в Канада да емигрираш :lol: :lol: :lol:
antonypopov
Обратна връзка:

Мнение от antonypopov »

Da be viarno. Ako imah ostrov, 6tiah da hodia na nego. Pitam, 6toto imam imot za okolo 300-350 hil.leva. a 4uh otniakade 4e tova moje da se okaje predimstvo. Mnogo zor mi dava toia frenski beee...
Аватар
THC
СЕКСИ ПИЧ

Мнение от THC »

няма страшно - смятам че личното впечатление е от особена важност-инъче щяха да приемат по документи както е било едно време или с интервю по телефон...

ако толкоз пък чак държаха фатално и на френския - нямаше преводачка да слагат.

би трябвало да държат,много все пак - тука нещо все врещят за сепарация от канада ,щот са малоумни и не се сещат ,че на следващия ден след сепарацията всичко ще е ферме и а люе...даже и преди това :lol:

виж сега цялата процедура и интервюто са една голяма комедия, за да има заплати за хора ,които са завършили безмислени специалности от рода на хюман ресоурси сега да се правят на разузнавачи.

ако наистина сериозно проверяваха или проучваха първо мене нямаше да ме пуснат в Канада.
тва са едни смешни чавдарчета,които със сигурност трябва да вземат определна квота,за да докажат,че програма скилд уъркър има ,а не просто "набираме китайци за работа в завод" и със сигурност трябва да върнат все някого за нещо щото - нали вземат заплати да го играят филтър един вид- така че е въпрос на късмет да не попаднеш в малкия процент върнати-мисля няма нищо общо с твои данни знания или умения- те вече са решили да те вземат ,като са те поканили на интервю - ако не сгафиш нещо крайно фатално минаваш-аз не мога да си представя кво може да сгафиш,но има и такива хора изглежда :roll:
monny

Мнение от monny »

антони хубаво е да питаш защото нещата се променят но попрочети все пак какво е писано назад защото тези теми много са дъвкани и може никой да не ти отговори просто защото не му се пише за 10 път едно и също
обикновено е лошо да декларираш имот защото не дай си боже стигнеш до социал ще ти откажат
и ние мислихме да пишем имоти но слава богу не го направихме, писахме повече от необходимото пари, но не ми направи впечатление че им обърнаха особено внимание
бях решил като последен коз да кажа че ще бъда поне един много добър турист :D

ако искаш може да се пробваш по процедурата за бизнес емиграция, но там триабва пари кеш за да инвестираш или да ги блокираш в банка и т.н и т.н. да не те подведа по добре го прочети

и накрая не е необходимо да си франкофон за да минеш интервюто
Аватар
sasho71
Зомби 2004
Зомби 2004

Мнение от sasho71 »

antonypopov написа:Pitam, 6toto imam imot za okolo 300-350 hil.leva. ...
ти дда нняммашш къщща в Драгалеввцци или един блок в Младосттт :D чакай чччеее почнахх да ззаекквамм. тези пари ако ги туриш на лихва ще ти носят по 1800 лева на месец, а тук в началото може и толкова да не изкарваш...бреййй, комплекс почнах да получавамммм :lol:
Кир по врат0 е стилът ми, брат0!
bp_de

Мнение от bp_de »

Li4no mnenie po twoe wapros :-)

Ako otiwa6 w CAnada da iskasch sozial- ne deklarirai nisto.
No ako otiwasch tam i w sebe si si siguren 4e ste se sprawisch -demek nqma da opresch na milostinq- pischi kolkoto powe4e -tolkowa po dobre - te smo towa i 4akat- ste polu4isch sozial -kato dokavesch 4e si izxar4il tiq 300 000 ili tam kolkoto sa.
Immigrazionniq 1 ot nai wavnite zada4i mu e da proweri dokolkoto move -kakwa e weroqtnosta w parwite dni i mesezi sled kato pristignesch -da iskasch pari ot Canada.
Pak napomnqm -4e CAnada i i wsi4ki strani s immigraziona politika priemat immigranti ne za da im dawat pari i da gi xranqt -a za da gi ekspolatirat.
zqla ta rabota e za pari- drugota e zamazka za pred xorata.
Ina4e kak se obqsnqw biznes immigraziqta- wavnoto e pari da imasch -move i da ne goworisch E ili Fr , move da si nai golemiq ziganin, da nqmasch obrazuwanie -na koi mu puka - nali imashc kini i ste ti wzemat danazi - waobste nqma da propusnat da se wazpolzwat :-)
Аватар
Bily T

Мнение от Bily T »

antonypopov написа:Pitam, 6toto imam imot za okolo 300-350 hil.leva. a 4uh otniakade 4e tova moje da se okaje predimstvo. Mnogo zor mi dava toia frenski beee...
Доколкото знам ако амаш 500 хил САД можеш директно да кандидатстваш по програма за бизнес емиграция и много бързо да заминеш със статут на бизнесмен, така че действай
NO PAIN NO GAIN
monny

Мнение от monny »

брей саше ти за доктор ли учиш или за финансист, как ги сметна толкова бързо, че и вярно :lol:
ако я караш така още преди да кажеш но пациента диагнозата вече ще си му казал колко ти дължи :lol: :lol:
monny

Мнение от monny »

към бизнес емиграцията трябва да се подхожда много внимателно
това не е обикновена бизнес виза - отивам да купя един камион пуканки, идеята е да инвестираш да създадеш работни места,
по разумно е да не се изхвърляш, а да влезеш да огледаш и ако намериш място за себе си да правиш бизнес
няма никаква гаранция, че ако влезеш с бизнес виза няма да стигнеш да социал :shock: гадничко - пу пу да не чуе дявола
ivandi

Мнение от ivandi »

Spored men ne se izhvarliaj s golemi pari. Vse pak kandidatstvash po programa za skilled worker, a ne po biznes programa. Da ne vzeme tabarnaka da si pomisli che se pravish na mnogo velik i da te otreje. Kakto kazaha i po-gore nabirat se backatori a ne shefove. Deklariraj si iziskvanata za procedurata suma. Nishto ne se znae. Imam poznato semeistvo doctori. Kolumbiici, imali chastna clinika. Ne znam kolko pari sa deklarirali, no veche poveche ot godina sponsorirat canadskata ikonomika.
"Всяка глупост има си време да стане малка правда дори" - Ахат
Аватар
womanEZ

Мнение от womanEZ »

Само ако нямаш достатъчно налични пари cash, тогава следва, разбира се, да декларираш имота по оценка на лицензиран оценител - в противен случай, не виждам защо човек да се набутва. За доказване наличието на финансови средства посредством притежанието на недвижим имот - погледни назад - имаше доста изчерпателни пояснения, ако това е случаят.
Аватар
Flash

Мнение от Flash »

sasho71 написа:
antonypopov написа:Pitam, 6toto imam imot za okolo 300-350 hil.leva. ...
ти дда нняммашш къщща в Драгалеввцци или един блок в Младосттт :D чакай чччеее почнахх да ззаекквамм. тези пари ако ги туриш на лихва ще ти носят по 1800 лева на месец, а тук в началото може и толкова да не изкарваш...бреййй, комплекс почнах да получавамммм :lol:
Грешка, такава сума в бг носи сигурни минимум 3000 лв/мес, което си е една добра сумичка и осигурява добра ПАЧАНГА. :beer2: :wave2:
Човек не може да избере родителите си и къде да се роди, но може да избере къде, с кого и как да живее !
Заключено