документ за пребиваване повече от 1 год в друга страна?

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
Аватар
petia4444
Обратна връзка:

документ за пребиваване повече от 1 год в друга страна?

Мнение от petia4444 »

Здравейте,едни мои познати минаха скоро интервю за Америка,на мъжа и детето са ударили визите веднага,но на съпругата не,искат да им предостави документ от Италия че не е осъждана или нещто подобно ,защото е била там повече от една година.Хората нямат никакава идея и са отишли в Италианското посолство за да питат ,но от там не са им дали никаква информация как да извадят такъв док.Та ако случайно тук в нашият форум има някои , вадил подобен документ ,нека да обясни каква е процедурата,за да се задвижат нещата,а , и можеби трябва да спомена че жената е работила там нелегално, не че е имала проблеми,но това може да е важно!
Благодаря Ви предварително!!!
Всичко идва ,за да си отиде!
Остава само кристалната форма на онова,
което е било и никога няма да се върне!
LaRue

Мнение от LaRue »

petia4444, по-добре е да попитате и ТУК
Госпожо, преди да виснете във форума изключихте ли печката???
This Account Has Been Suspended
Изображение
Canuck
Непукист

Мнение от Canuck »

Petya i kanadskite vlasti iskat svidetelstvo za sadimost ot vsyaka strana, v koyato si bil poveche ot 6 meseca.
Predpolagam, tvoite priyateli tryabva da si vadyat italiansko svidetelstvo za sadimost ot Italia i da go predstavyat na US vlastite.

Ne znam dali amerikancite iskat sashtoto, no kanadskoto posolstvo v Rim iska slednoto pri kandidatsvane ot Italia za imigracia:
dva otdelni certificata, izdadeni ot: Procura della Rebubblica presso il Tribunale di residenza per uso emigrazione:
1. Certificato penale generale del casellario guidiziale
2. Certificato dei carichi pendenti

S moya beden italianski :oops: moga da razbera, che iskat dve svidetelstva ot Glavnata prokuratura na Republikata po mestojitelstvo s cel imigraciya, koito da dokajat, che ne e osajdana i vtoro, che nyama visyashto delo v momenta.

Eto ti link kam glavnata prokuratura v Milano, che prvo neya namerih, a nyamam sega vreme da trsya drugi gradove, no ako ti tryabva drug grad, kaji i shte se probvam da namerya link.

http://www.procura.milano.giustizia.it/
Per aspera ad astra!
Горд канадски гражданин в Мадрид :)
Аватар
Леля Екимка
Диване
Обратна връзка:

Мнение от Леля Екимка »

Az navremeto postupih po slednia nachin - obadih se vuv France na edin priatel s molba za sudeistvie. Toi sled okolo 15 minuti mi dade telefona na centura, koito izdava svidetelstvata za sadimost. Obadih se vednaga i mi posikaha kopie ot pasporta i molba - napisah molbata svetkavichno - za kakvo mi triabva, na chie ime - vsichko. Pratih gi po faxa i pak se obadih - jenata otsreshta otide do faxa, kaza che vsichko e chetlivo, prochetohme za vseki sluchai vsichko, tia natraka neshto na komputura i kaza - OK, tova trugva dnes. Deniat beshe petuk. Vuv vtornik sledvashtata sedmica imah dokumenta v original! Interviuto mi beshe v sriada! ne sum ochakvala takava burzina ot francuzite. I imah goliam kusmet, che v ofisa mojah vsichko da svursha na sekundata.
neka vsichki go imat predvid - imash li prestoi v chujbina nad 6 meseca - prigotvi si tozi dokument bez da chakash da ti go poiskat - taka se pesti cenno vreme. A i tiahnoto svidetelstvo za sadimost niama davnost 6 meseca - vse pak kasae prestoia ti v durjavata tam za opredelen period...
Uspeh! A, mejdu drugoto - na men ne mi iskaha da predstaviam i legalen dokument za prestoia si vuv France, makar che biah go podgotvila - za nego puk triabvashe da chakam 6 meseca francuzite da se razmurdat...
Представителна извадка тип "паплач"
Изображение
Заключено