Edin interesn vypros kym Plamen,pyk i kym vsi4ki,koito pojelaqt da otgovorqt-dali ne moje da se nameri na4in,koito v momenta e on-line da se vkliu4i s camera,pyk i da gleda sebepodobnite si drugari.Estestveno s tqwhno razre6enie.Tova bi bilo prekrasno,za6toto mnogo poznati zaminavat i pyk i mnogo interesni hora ima po sveta
"Каквото и да ви говорят,трябва да знаете,че става дума за пари...." Н.Б.
Ами какво да ти кажа...повечето нещът да си сложат истинските имена камо ли да се "гледате" през камери...
За целта си има яху месиджър...там можете да се гледате на воля...
Поне аз така си мисля...за форума няма такава опция, освен ако някой от интернет маниаците не направи нещо по въпроса...
Maytap nyama, mnogo iskri se poyavyavat v posledno vreme vav foruma, napravo stava red hot ponyakoga. Az imam kamera i do neya se vee klenoviyat flag, taka che ako se vavede takava opciya, let me know.
Vesel weekend/fin de semaine na vsichki!
Per aspera ad astra!
Горд канадски гражданин в Мадрид
Plamen написа:Ами какво да ти кажа...повечето нещът да си сложат истинските имена камо ли да се "гледате" през камери...
За целта си има яху месиджър...там можете да се гледате на воля...
Поне аз така си мисля...за форума няма такава опция, освен ако някой от интернет маниаците не направи нещо по въпроса...
E foruma e na PHP i samo s tova ne moje. Triabva i drug sotware za tselta, pone JavaApplet... A i mislia che maltsina ot uchastnitsite shte imat kmeri.
Ami to kamerata e kym 20$,ne e koi znae kakvo,no pyk i az 6te puskam na koito iskam de,ne na vsi4ki,no e hubavo da se gledame s vladi ili s Kanuck naprimer
To Yahooto si go znaem
"Каквото и да ви говорят,трябва да знаете,че става дума за пари...." Н.Б.
Botzo написа:Пламене првелно.
Не ти трябва да слагаш опция за камера. Освен всичко ще започне много да бави. По интересно е да се вкара опция за влизане в чата през MIRC.
А може би има ама аз не я знам ........
Chata e MySQL baziran. Ako ima idei za MIRC chat to tova e ok, no triabva da se vidi kade ima MIRC server...