ннцъъ....както е казал поета....
Не ставайте смешни!!! Всички са поканени...само е въпрос на организация...!!!
Аз пак да си кажа: Смятам, че е по-подходящо да е в почивните дни - щото хората работят и ще им е трудничко да притичат набързо от майната си до Пловдив само за едно питие!!!
Ако ще е гарга...рошава да е!!!!
Idejata e dobra-tova sabirane shte doprinese do splotjavane na horata i novi zapoznanstva,koito za Canada njama da sa izlishni ! Neka sledvame deviza"Saedinenieto pravi silata...dori i v Canada"
Predlagam da posochim edna data i da ja podlozim na obsazdane-ako povecheto hora om e udobno na tazi data i mogat da doidat neka da fiksirame datata !!
AZ PREDLAGAM ZA DATA NA SBIRKATA V PLOVDIV -27 Mart
Neka da ja komentirame !!!!
не е ли по-добре да е Събота тъкмо може да се напием в някоя кръчма, дискотека да направим, да останем да спим в Пловдив и Неделята да се релаксира кофти ако утре си на работа.
Аз пак да си кажа: Смятам, че е по-подходящо да е в почивните дни - щото хората работят и ще им е трудничко да притичат набързо от майната си до Пловдив само за едно питие!!!
Ако ще е гарга...рошава да е!!!!
Добре смяташ Торнадо,ако е почивен ден е по-добре и за нас щото ще трябва да щурмуваме Балкана и натам и насам,ама не знам как ще се оправите с организацията,щото к'ат ви гледам само вие сте към 30-40 черепа,ми к'ат дойдем и ние ш'а са наложи да седим един в друг(хм, не лоша идея),абе к'вот решите:вие сте си у дома...
За организацията - не ни берете грижата - тя си е наш проблем!
Сега да видим кои могат и кога го могат....
Още един въпрос - Искате ли с преспиване?!? - значи събота късен следобед!
И още един - В Пловдив ли да се събираме или извън него!?!- да знаем шъ съ извозваме ли!
:idea: Не прекалявайте с идеите обаче, че и господ няма да се справи тогава с организацията!!!
Айде сега по-сериозно!
ЕМИГРАНТИ ОТ ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ...СЪЕДИНЯВАЙТЕ СЕ....
Наистина с организацията ще се справим някак си . Ясно е ,че ще бъде в един от почивните дни, но скъпи съфорумци от другите градове давайте предложения кога ви е най- удобно! :haplio: :tuut: И се вслушайте в съветите на tornado!
Njama li zelanie za sbirka????
Kakvo vi e mnenieto za 27 MART (nedelja) ! Prikanvam kam malko poveche aktivnost( chustvam se veche kato komsomolski sekretar,makar i nikoga da ne sam bil)
Za da se osashstestvi tazi sreshta, trjabva da imame i vrazka s organizatorite ot Plovdiv-t.e. da imame njakakvi telefoni za barza vrazka pomezdu si ! Dosega nikoi ot Plovdivskata grupa ne e ostavil telefon !! Aide Plovdiv, sabudete se !!!!
Eto i mojat telefon; 0899 660556
Nadjavam se i drugi da ostavjat nomerata si ....!!!!!!!
Uspeh !