Отказ при селекцията за Quebec?

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Аватар
mirkaa
Обратна връзка:

Отказ при селекцията за Quebec?

Мнение от mirkaa »

Няма да скря че съм озадачена, но няма да скрия и че не съм особено hearthbroken - отказаха ми при селекцията за Quebec, професияата ми не била търсена - моден дизайн??? :? :?

Имате ли някакви мнения що за глупост е това -
Попълних през Август в New York, имам образование бакалавър от топ колеж в NY за дизайн, 6 год стаж по специалността в сериозни фирми в NY, всичко доказано с изключителни писма от работодателите, отоговарям на всичките им изисквания и събирам точки колкото трябва, също така пари, познати в Монреал, абе както си му е реда. Единственото е, че писах че френският ми е на ниво 3, а английският, много ясно, fluent.

Аз разбирам. че професията ми не е от най-търсените, но те няма да ми търсят работа я??? :roll:
Възможно ли е наистина да е толкова просто? Някой има ли идея? Разбира се, сега смятам да продължа по федералната програма, но дали ще имам проблем заради това. Ееееех, тез французи решили че съм недостойна за техните велики земи, брех брех!! :roll:

Благодаря ви за вниманието!! :lol:
Botzo

Мнение от Botzo »

Спокойно не се отчайвай. Тук има доста хора които при първото подаване имат отказ. Много е важно точнокак ще си опишеш професията. Има в интернет листа с професийте и това коко точки имат. С твойта не съм запознат но мисля че все има вратичка и за теб. провери листата и виж точно как може да си характеризираш твойта.
Аватар
sasho71
Зомби 2004
Зомби 2004

Мнение от sasho71 »

не се кахъри чак толкова, не пропускаш кой знае какво :D
Кир по врат0 е стилът ми, брат0!
Botzo

Мнение от Botzo »

sasho71 написа:не се кахъри чак толкова, не пропускаш кой знае какво :D
Е да верно е. Пропускаш да си уредиш живота нищо повече. За някой това не е едно от най важните неща, нали Саше :lol:
foxxbatter

Мнение от foxxbatter »

Отговори си на въпроса защо искаш в Канада, а не в голямата ябълка и ще си отговориш защо са ти отказали :wink:
Аватар
mirkaa
Обратна връзка:

Мнение от mirkaa »

foxxbatter написа:Отговори си на въпроса защо искаш в Канада, а не в голямата ябълка и ще си отговориш защо са ти отказали :wink:
хмм, това и аз не можах да го разбера!? :?
ами защото вече съм в родна и красива България и имам известни персонални причини да не искам да съм в голямата ябълка.
monny

Мнение от monny »

най-добре би било да се върнеш в ню йорк ако може
няма да ти направят проблем във федералната част но процедурата там е убийствено дълга, нахалствай и опитай пак за квебек
foxxbatter

Мнение от foxxbatter »

mirkaa написа:хмм, това и аз не можах да го разбера!? :?
ами защото вече съм в родна и красива България и имам известни персонални причини да не искам да съм в голямата ябълка.
извинявай интепретирах пъровото ти мнение по друг начин :wink:
Аватар
sasho71
Зомби 2004
Зомби 2004

Мнение от sasho71 »

Botzo написа:
Е да верно е. Пропускаш да си уредиш живота нищо повече. За някой това не е едно от най важните неща, нали Саше :lol:
ako се позовавам на сапунените сериали "уреждането на живота" е тогава когато се ожениш! :D
Кир по врат0 е стилът ми, брат0!
Аватар
mirkaa
Обратна връзка:

Мнение от mirkaa »

sasho71 написа:
Botzo написа:
ako се позовавам на сапунените сериали "уреждането на живота" е тогава когато се ожениш! :D
то е хубаво човек да дава акъл от Торонто :P Що не дойдеш тука и тогава да съветваш. Но хайде да не подхващаме вечната тема къде е по-добре, че не за това иде думата :wink:
Canuck
Непукист

Мнение от Canuck »

Mirkaa, mnogo mi e kofti da chuya, che sa te otryazali. ti si napravila fatalnata greshka da pishesh samo 3 tochki na frenski :idea:
Temata e dalga, ey sega shte ti pisha LS with a few tips. :P
Per aspera ad astra!
Горд канадски гражданин в Мадрид :)
Аватар
gez
Обратна връзка:

Мнение от gez »

Spored men Canuck tuk ne stava duma za ezikovite poznania po frenski, a po-skoro za darjanie i vpechatlenie na samoto intervu. Mnogo me samniava, che vmesto da dokazva gotovnost da raboti kakvoto i da bilo, nashia kandidat se e darjal kato na intervu za rabota i e razkazval za golemite kompanii, v koito e rabotel i kolko sa go obichali tam. Vednaga idva vaprosa - zashto goni divoto togava???
Gez
Мисли за най-лошото, за да стане най-хубавото
Аватар
Valdi

Мнение от Valdi »

sasho71 написа:
Botzo написа:
Абе Сашо, не знаехме, че освен да разтриваш филипинки и да киснеш във форума си бил любител и на сапунените сериали!? :D
За да направиш прерия е нужно - пчела и детелина и една мечта голяма. Ако мечтата е достатъчно голяма, може и без пчела и детелина!
monny

Мнение от monny »

gez написа:Spored men Canuck tuk ne stava duma za ezikovite poznania po frenski, a po-skoro za darjanie i vpechatlenie na samoto intervu. Mnogo me samniava, che vmesto da dokazva gotovnost da raboti kakvoto i da bilo, nashia kandidat se e darjal kato na intervu za rabota i e razkazval za golemite kompanii, v koito e rabotel i kolko sa go obichali tam. Vednaga idva vaprosa - zashto goni divoto togava???
Gez
може и да си прав - на канадците не им трябват модни дизайнери а бачкатори, затова mirkaa се опитай да ги излъжеш че имаш намерение да се гърбиш за да живеят маринованите моркови от твоите данаци пък прави после каквото искаш
успех
neli78

Мнение от neli78 »

spored men sasto vpe4atlenieto ot samoto interview e dosta vajno.ti kak si formulira profesiata?ne se otkazvai-porbvai pak
Заключено