oo izvini me no sym myj. i nqma da imam nishto protiv da si poprekarame dobre zaedno ako otgovarqsh na moite bezbroi mnogo kriterii za syvmestimost s moq ujasen harakter i vkusove.
Преди малко разбрах,че съм на френски в неделя от 13,30 и едва ли ще успея. Но,ако предположим,че часът бъде променен,тогава ОК BTW ти беше ли на предната среща?
Хубавото при склерозата е, че човек непрекъснато научава нещо ново...
Ами не знам то май никой няма да доиде като гледам каква активност има. Хора кажете нещо. Имате ли нещо напротив да се смени 4аса? Или да си остане така. Тъкмо си намерих жена а да не мога да я срещна. Дълбоко съм възмутен за което.
а ми ти видя ли за какво става дума в темата която подхванах. сега реших да си закарам нещо от тук и гледам ако е възможно да е в процедурата или с намерение а аз ще 4акам ако трябва. о4евидно мойта работа няма да стане с богата, красива ,умна и интелигентна канадка, затова ще си търся такава от тук.
Ще обсъдим въпроса с 4асът на срещата . За целта дайте предложения за да видим какво ще каже болшинството. Оставаме все по-малко и по-малко затова нека измислим на4ин за да можем да се виждаме вси4ки.
Пък може и да се вземем с някоя?!