FAQ !!! Kak da namerim po-lesno otgovora......

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
Keeper of the 7 keys
Обратна връзка:

FAQ !!! Kak da namerim po-lesno otgovora......

Мнение от Keeper of the 7 keys »

Ima niakoi vyprosi, koito mnogo chesto se zadavat vyv foruma:

- s kolko pari da doida v Canada?
- kolko pari da pokaja na interviuto?
- ne znam frenski, shte mina li interviuto?
- jena mi ne znae frenski, shte minem li?
- shte si nameria li rabota po specialnostta?
- daite mi adres na priatel v canada
- ..... i drygi podobni, dobavete gi, ako imate jelanie.

Iskam da povtoria za koi li put 2 neshta, koito spored men sa vajni, za da namerite po-lesno otgovora na tezi vyprosi:

1. Kato zadavate podoben vypros, daite i malko info za sebe si - kakvo/kolko ste rabotili; kakvo iskate da rabotite tuk; kakvo ste sklonni da rabotite v nachaloto; imate li priatel, pri koito da ostanete v nachaloto ili sami shte triabva da tursite kvartira. Izobshto, niakakva info, na koiato mojem da se oprem i da dadem syvet.
Men ako pitate e nai-dobre da se doide s 50 000 CAD, shte si harchite, shte si razglejdate, shte si uchite, ako iskate.
No moje i 2000 da vi stignat, na men mi stignaha, bez da sum vzimal social.
Za vseki ot ostanalite vuprosi ima razlichni i mnogo otgovori. Te zavisiat ot vas.
Bydete po-konkretni, za da moje da vi se pomogne. Ne stavaite kato onzi, koito se molel na gospod da specheli ot tototo, no ne si puskal fisha....

2. Az veche kato mi iskat kompetenten otgovor, ne se vkliuchvam. Prosto ne sum tolkova kompetenten. No ako iskate syvet, sybiraite cialata predlagana vi informacia. I ia proveriavaite. Daite si malko vreme da se razrovite iz foruma, da pregledate oficialnata informacia na pravitelstvoto na Canada. Vuv vsiako mnenie ima po malko istina, vidiana prez ochite na niakoi. Vie sami za sebe si pravete izvodi koe e dobro i koe losho za vas. Vsichki sme razlichni i vseki ima svoeto vijdane za uspeh i shtastie. No za da stignem do nego e po-dobre da si dadem poveche shansove.

Uspehi !!!
Keeper of the 7 keys
Обратна връзка:

Мнение от Keeper of the 7 keys »

I v tazi vryzka edin vic:

Шерлок Холмс и доктор Уотсън летели с балон. Последвала изведнъж авария и балонът се приземил насред блато. Седели двамата пътници вътре, а по пътя до блатото минал някакъв човек. Холмс му подвикнал:
- Хей, добри човече! Знаеш ли къде се намираме?
Мислил човекът, мислил, пък накрая изтърсил:
- Вие се намирате в кошницата на балона насред блатото.
Заминал човекът и ги оставил шашардисани. Холмс се обърнал към Уотсън и му казал:
- Ето този, скъпи Уотсън, беше програмист.
- Как познахте, Холмс?
- Елементарно, скъпи Уотсън. Първо: този човек мисли дълго време над прост въпрос. Второ: дава съвсем точен отговор. Трето: от този негов отговор ние нямаме никаква полза.
anicata

Мнение от anicata »

E tolkova veren vic skoro ne biah chula! Pozdravlenia Keeper! Takava triabva da e etmosferata v foruma ,a i parvia ti posting e aktualen mnogo!
Изображение
Аватар
titi
Обратна връзка:

re

Мнение от titi »

Така е Кийпъре, правилно е това, което пишеш.
Забелязваме,че много хора, които пишат и които задават въпроси не си правят труда да потърсят с търсачката някъде назад във форума отговор на въпросите си. Така е много лесно, да получиш наготово бърза и смляна информация. Но и ние преставаме да даваме наготово информация. Потрудете се, потърсете, поровете се и ако наистина не откриете отговор, тогава питайте, а не да задавате въпроси от сорта искам спешен и много бърз компетентен отговор. Кой не го иска! Но каква е гаранцията, че ще получиш първо отговор и до каква степен той ще бъде актуален и точен? И другото, което ни прави впечатление е нищожната информация, която хората дават за себе си, но същевременно искат изчерпателен и пълен отговор. Ако искате точен отговор, давайте малко повече информация за себе си, защото ние не можем да гадаем какво точно искате да ни питате с така зададените си въпроси. :?: :idea: :wink:
Аватар
мравката Z

Мнение от мравката Z »

Благодаря Киипър за хубавия виц!
С толкова малко думи, толкова пълно описание на всеки програмист.

А по темата по-горе си напълно прав. Времето на всеки е ценно, ако си задал кратък въпрос не може да очакваш обширен отговор.
Ние сме независими, защото нищо не зависи от нас!
Аватар
Mark

Мнение от Mark »

мравката Z написа:...Времето на всеки е ценно, ако си задал кратък въпрос не може да очакваш обширен отговор.
I ob6iren wapros da zadade niakoj, ako temata e disktutirana mnogo w minaloto, a toj ne e tarsil parwo, nadali niakoj 6te se zaeme da otgowaria na6iroko.

ЗАВИСТTА "УБИВА" ТОЗИ КОЙТО Я ИЗПИТВА.
ЖИВОТЪТ Е ХУБАВ, НЕ СИ ГУБЕТЕ ВРЕМЕТО И НЕРВИТЕ А ПОТЪРСЕТЕ ХУБАВОТО И ЗА ВАС.
Аватар
Maria

Мнение от Maria »

Ми да, на форум като на форум! :wink:
Заключено