Zhena mi ima nisko nivo na frenski...
Zhena mi ima nisko nivo na frenski...
Zhena mi i az vece pratihme i vtorite dokumenti,az sam osnovnia kandidat no se pritesniavam ce tia niama da moze da govori dobre s intervuirastia.Kakvo stava v takiva slucai,mogat li da ni otkazat viza?
!
Vsi4ko zavisi ot tova kakvo ste pisali v dokumentite, ako ste preuveli4ili nivoto na jena ti - ne e dobre, ako ti si s nisko nivo na vladeene - pak ne e dobre. Vajen e osnovniat kandidat, ako toj pokaje visoko nivo (pokaje, v smisal po vreme na razgowora na interwiuto, a ne kolko kursa e izkaral) togava pridrujavashtite go niamat zna4enie.
Nashiat slu4aj e to4no takav: Sypriug- vodesht kandidat, perfekten fr., frankofon 12/12; Sapruga - izobshtoo ne znae frenski, nikakvi kursowe, - 2/3. Uspeshno interviu! Kam saprugata po4ti nikakvi vaprosi.
Taka 4e USPEH! Ako neshto ne e iasno - pitaj!
Nashiat slu4aj e to4no takav: Sypriug- vodesht kandidat, perfekten fr., frankofon 12/12; Sapruga - izobshtoo ne znae frenski, nikakvi kursowe, - 2/3. Uspeshno interviu! Kam saprugata po4ti nikakvi vaprosi.
Taka 4e USPEH! Ako neshto ne e iasno - pitaj!
!
Problem shte ima samo, ako ste naduli nivoto na jena ti v dokumentite. Ina4e problem niama. Predpolaga se 4e ti kato vodesht shte "izmaknesh" semejstvoto ot trunostite, koito predstoat v na4aloto!
Uspeh! I ne tormozi jenata s frenskia!
Uspeh! I ne tormozi jenata s frenskia!

И аз мисля, че щом ти си основният кандидат, знанията на жена ти по френски не са от особено значение.
Предполага се, че в ЕГ-то си получил добри знания по езика и освен ако не си писал много високо ниво за нея-ще минете. Моят случай е подобен. Съпругът ми не можа изобщо да продума на интервюто. Бяхме заучили готови фрази за него,но не стана. В разговора се разбра бързо,че не владее френски.Е,моите знания се оказаха достотъчни и минахме. Успех!
Предполага се, че в ЕГ-то си получил добри знания по езика и освен ако не си писал много високо ниво за нея-ще минете. Моят случай е подобен. Съпругът ми не можа изобщо да продума на интервюто. Бяхме заучили готови фрази за него,но не стана. В разговора се разбра бързо,че не владее френски.Е,моите знания се оказаха достотъчни и минахме. Успех!