Искам да споделя нещо за хората, на които им предстой да кандидатстват за социална помощ като сами.
Във формуляра за кандидатстване има едно поле - колко пари в брой или в банка са ви останали.
Та тънкия момент е точно за това поле.
Социалната помощ за един месец за сам човек е около 540 $.
Пример:
Ако подадете формуляра на 15 число от месеца в CLE и пишете, че са ви останали 200 $, ако бъдете одобрени за Социал, за текущия месец ще получите (Социална помощ за оставащото време от месеца (половината от 540 $) = 270, минус сумата, която сте писали, че ви остава в деня на подаването - т.е. 270-200 = 70 $ за текущия месец.
т.е. колкото по-малко пари са ви останали в деня на подаване на формуляра за кандидатстване, толкова повече ще получите за този месец.
Вероятно това важи и за всички други видове кандидатури.
Информацията е от преди два дни, лично получена от мен от агент от CLE по време на интервю на сам човек.
PS: za ssttoo : dobre e w statiqta za Socialna pomo6t za se dobawi link kym tazi tema, da ne ostawat horata s nepalna informacia.
Социална помощ за сам човек - тънък момент
Социална помощ за сам човек - тънък момент
ЗАВИСТTА "УБИВА" ТОЗИ КОЙТО Я ИЗПИТВА.
ЖИВОТЪТ Е ХУБАВ, НЕ СИ ГУБЕТЕ ВРЕМЕТО И НЕРВИТЕ А ПОТЪРСЕТЕ ХУБАВОТО И ЗА ВАС.
- KolioBalkanski
- Marquis de Suhindol
- Обратна връзка:
Re: Социална помощ за сам човек - тънък момент
a shto lajete kato poslednite bangladeshki cigani?
Помогнаха на бай Ганя да смъкне от плещите си агарянския ямурлук, наметна си той една белгийска мантия - и всички рекоха, че бай Ганьо е вече цял европеец.
Аз не съм ссттоо, но е направено...пък и нали не си забравил че аз "отговарям" за темата...Mark написа:PS: za ssttoo : dobre e w statiqta za Socialna pomo6t za se dobawi link kym tazi tema, da ne ostawat horata s nepalna informacia.

Baj Kolio, ne razbrah to4no lajata kade eKolioBalkanski написа:a shto lajete kato poslednite bangladeshki cigani?

Ili za teb Balgarite sa ot Bangalde6

Niakoj den, ako mi ostane wreme 6te naprawia edin "update" na temata, no sega prosto niamam wreme .Plamen написа: ...Аз не съм ссттоо, но е направено...

dOBRE DOSHAL V KLUBA...SEGA NADIAVAM SE TI E IASNO ZA KAKVO GOVOREH PREDI VREME...Mark написа:Niakoj den, ako mi ostane wreme 6te naprawia edin "update" na temata, no sega prosto niamam wreme .Plamen написа: ...Аз не съм ссттоо, но е направено...