Kolko sa chakashtite data za interv prez sled....sesia

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
Аватар
tedo

Kolko sa chakashtite data za interv prez sled....sesia

Мнение от tedo »

Neka niakoi ako ima vobshte niakakva informacia koga vobshte shte zapochne sledvashtata sesia- intervuta

i mnogo tarpenie iFRENSKI na vsichki chakashti :D
Kolkoto ti e goliamo sarceto, tolkova e goliam i svetat koito iskash da vidish.....
Аватар
Bily T

Мнение от Bily T »

коя следваща сесия и ние чакаме покана.
NO PAIN NO GAIN
Аватар
tedo

da de

Мнение от tedo »

da de data za intervu minalata goina e imalo mart i do kraia na april i sled tova mai mesec asega e april i do 6 mai v parvata polovina samo eni intervuta :?:
Kolkoto ti e goliamo sarceto, tolkova e goliam i svetat koito iskash da vidish.....
dobsan

Мнение от dobsan »

4akame,4akame,4akame dosta sme moje bi 6te sme za vtorata polovina
Аватар
tedo

u

Мнение от tedo »

to e iasno che shte sme za vtorata polovina no ima i variant da ima i uni i uli intervuta takache moje da imai po ranni pokani nishto che v pismata pishe vtorata polovina no v tipichen BG stil vsichki si traikat ne za drugo no pone kato se znaeme pone shte moje da se opitvame a gadaem koga shte ima sledvashti intervuta ................moe mnenie e che shte ima ot sredata na uni i ot kraia na mart shte zapochnat da pristigat pokani i dati..........USPEH NA VSICHKI....

P.P. foruma e za obmiana na opit i informacia ..ne hape -pishete
neli78

Мнение от neli78 »

и аз имам отговор за първата половина на 2005 ,но още нямам покана
Аватар
anakim

Мнение от anakim »

az imam otgovor za vtorata polovina na godinata ama nai realno mi se struva 4e itervuto 6te e prez septemvri :lol: 4akaneto mu e maikata :wink: :wink: U4ETE FRENSKI!!!!!!!!!
Заключено