Има ли желаещи да се видим за по едно в Пловдив.Става въпрос за по кафенце, биричка и т.н. утре, петък или през уикенда.Даваите предложения за място и време.Номера да не се ослушва ,а да идва, същото важи и за другите от агитката.
Хайде до после и поздрави.
Ние можем в петък ...през деня за да си подсигурим спокойствието :infant:
/за утре имам ангажимент, но ако решите за утре- ще гледам да наглася някак нещата/
I nie mojem!Pone az de, za maja mi ne znam o6te!Moje i da ba4ka!Ako iskate za petak i neka da ne e kasno ve4erta!Primerno kam 11.00 sutrinta ili 15-16 - 17 h sled obyad, a moje i na obed!I az ne znam to4no, no davam nyakolko predlojenia!Mojem i v 4etvartak i v petak!
"Не се плаши, ако трябва да се сбогуваш.
За да срещнеш някого отново,
първо трябва да се сбогуваш с него.
А щом сте приятели,
непременно ще се срещнете, било след броени мигове или след няколко живота."
Добре, за сега остава Петък , нека и другите се включът и даваите предложения за място, но малко ме е страх да не направим софрите още по светло.Просно нещо абсолютно обикновено.
Ще ми се да е другаде - да сменим обстановката...ама не по главната...че то там не става задушевна приказка...
В Кичука има прилични кръчмета за по бира и половина и духовна храна...
Az sam za Ki4uka!Hem mi e nablizo, ama ne go poznavam mnogo, 6toto sam prihodya6ta ot drug kvartal! Taka 4e kajete kade i sme na linia?
"Не се плаши, ако трябва да се сбогуваш.
За да срещнеш някого отново,
първо трябва да се сбогуваш с него.
А щом сте приятели,
непременно ще се срещнете, било след броени мигове или след няколко живота."
- за бира с хапки и мезе - най-подходящо е може-би "При Бачо"
- за кафе и бира - "Свети Николай Чудотворец", "Валдес"
- за кафе,бира, пийване, хапване - "Валдес","Атали"
И ние с мъж ми сме за,нали вече съм безработна Ама в тия кръчми дето Торнадо ги каза на мен лично музиката не ми понася много.Аз да кажа-Шармант/Белите брези/по обяд пускат радиои е прилично,има големи маси и по това време е свободно.
Mnogo yaka tema ste zaformili. Az se chudya dali i az da ne doyda na vashata sreshta, che petak se ochertava skuchen den tuk, a i mnogo apetitno zvuchat opisaniyata vi.
Per aspera ad astra!
Горд канадски гражданин в Мадрид
Аз съм дал дума вече на генериралия идеята и няма мърдане - на линия съм.
Ама айде спирайте се вече на едно място, че да не се наложи да пием по едно...кафе във всяко от изброените. Не, че не го можем де.
Il vaut mieux vivre avec des remords qu'avec des regrets!!
Canuck написа:Mnogo yaka tema ste zaformili. Az se chudya dali i az da ne doyda na vashata sreshta, che petak se ochertava skuchen den tuk, a i mnogo apetitno zvuchat opisaniyata vi.
Canuck, колко му трябва на човек да извърши нещо диво и от сърце! Скачай на влака и ние групата ще ти организираме посрещане на Пловдивската гара!!! :tuut: :tuut: :partytime: :tuut:
Между впрочем - нищо крайно като сборен пункт, а ще отлитам за вкъщи...Където решите ще дойдем - само ни
Приятели, не е важно къде, важното е да е от обяд.
Хайде даваите предложения по-бързо , къде е Номера някои знае ли нещо за него и дали му се идва с нас.
Шармант не е чак толкова лошо като идея.
На Номера може да му пишете ЛС. Той каза, че дори и от БГ обикновено си ги чете
И аз съм съгласна за Кичука, тъкмо ми е близичко... А за заведението - където кажете... :drink:
Мечтите се постигат, когато се потрудиш за тях, така както вятърът гони облаците, докато се покаже слънцето!