Polzvane na kola na instruktor na izpit za knijka
Polzvane na kola na instruktor na izpit za knijka
Zdraveite,
Az sam v Toronto. Mojat instruktor zatova che shte polzvam negovata ola na izpita mi iskashe 75 CAD (parvonachalno) no posle smakna na 60 CAD za tova.
Interesnoto e, che tova vkluchva samo polzvane na negovata kola po vreme na samia izpit i ne vkluchva nikakav warming up lesson. Az taka ili inache shte si vzema takav urok predi tova, no mi e interesno vsichki li instruktori imat takava praktika da chargvat tolkova mnogo pari samo za tova, che se polzva tjahnata kola.
By the way, ako njakoi ima nujda ot excellent instruktor vednaga bih Vi predlojila mojat, pishete mi na private ako jelaete... A i ne e vaobshte skap vzema samo po 20 ili 22 CAD za 1 chas, zavisi ot kade shte Vi vzeme.
Az sam v Toronto. Mojat instruktor zatova che shte polzvam negovata ola na izpita mi iskashe 75 CAD (parvonachalno) no posle smakna na 60 CAD za tova.
Interesnoto e, che tova vkluchva samo polzvane na negovata kola po vreme na samia izpit i ne vkluchva nikakav warming up lesson. Az taka ili inache shte si vzema takav urok predi tova, no mi e interesno vsichki li instruktori imat takava praktika da chargvat tolkova mnogo pari samo za tova, che se polzva tjahnata kola.
By the way, ako njakoi ima nujda ot excellent instruktor vednaga bih Vi predlojila mojat, pishete mi na private ako jelaete... A i ne e vaobshte skap vzema samo po 20 ili 22 CAD za 1 chas, zavisi ot kade shte Vi vzeme.
Re: Polzvane na kola na instruktor na izpit za knijka
Montreal - 1 4as predi izpita i samia izpit - 35 $ - Ford Fokusborimira2 написа:Zdraveite,
ЗАВИСТTА "УБИВА" ТОЗИ КОЙТО Я ИЗПИТВА.
ЖИВОТЪТ Е ХУБАВ, НЕ СИ ГУБЕТЕ ВРЕМЕТО И НЕРВИТЕ А ПОТЪРСЕТЕ ХУБАВОТО И ЗА ВАС.
На мен явяването на изпит, това беше преди две години, ми излезна 100 долара - 40 долара такса за самият изпит, плюс 60 долара за ползването на колата. Учебен час беше около 20-25 долара. Така че цените които си написала ми звучат доста познато.borimira2 написа: Az sam v Toronto. Mojat instruktor zatova che shte polzvam negovata ola na izpita mi iskashe 75 CAD (parvonachalno) no posle smakna na 60 CAD za tova.
-
Това е защото си повторил изпита.Koko написа:На мен явяването на изпит, това беше преди две години, ми излезна 100 долара - 40 долара такса за самият изпит, плюс 60 долара за ползването на колата. Учебен час беше около 20-25 долара. Така че цените които си написала ми звучат доста познато.borimira2 написа: Az sam v Toronto. Mojat instruktor zatova che shte polzvam negovata ola na izpita mi iskashe 75 CAD (parvonachalno) no posle smakna na 60 CAD za tova.

Blagodarja na Mark i na Koko,
Koko oshte me e jad, che zabravih da te pokanja na edin kupon... ama savsem izkluchih:)) Pozdravi
Koko oshte me e jad, che zabravih da te pokanja na edin kupon... ama savsem izkluchih:)) Pozdravi
- gez
- Обратна връзка:
Znachi men sa mi odrali kojata - skapan rusnak takav zaguben!!!
Vzema mi 100 CAD samo za da mu polzvam kolata. Na samia izpit mu dadoh okolo 200CAD za vsichko!!!!
Borimira, dai koordinati na tvoq instruktor, da zapochne jena mi pri nego da se uchi.....thanks!
Gez

Vzema mi 100 CAD samo za da mu polzvam kolata. Na samia izpit mu dadoh okolo 200CAD za vsichko!!!!
Borimira, dai koordinati na tvoq instruktor, da zapochne jena mi pri nego da se uchi.....thanks!
Gez
Мисли за най-лошото, за да стане най-хубавото
-
Значи ако караш цял курс - повече часове плюс теория, тогава ползването на колата за първото явяване на изпит е наистина безплатно.beckythomas9 написа:Това е защото си повторил изпита.Koko написа: На мен явяването на изпит, това беше преди две години, ми излезна 100 долара - 40 долара такса за самият изпит, плюс 60 долара за ползването на колата. Учебен час беше около 20-25 долара. Така че цените които си написала ми звучат доста познато.Първото явяване е безплатно.
Ако обаче се явяваш директно на изпит и си се разбрал с някой иструктор само за 1-2 часа и за самият изпит - плащаш си и за ползването на колата на изпита, нищо че явяването ти е първо.
Аз си взех изпита от първи опит и това много разочарова инструктора ми, който се надяваше че ако ме скъсат ще трябва да му плащам за още часове и съответно за ново явяване.
Cvetan, spored mene trjbva da se vzemat njakolko uroka s dobar instruktor za da ti kaje kakvo tochno nabludavat i kakvo tochno da se pravish, che pravish.... Kolkoto i stranno da vi zvuchi moje da vi otnemat tochki za tova, che ne si se pravil, che namestvash ogledaltzeto i sedalkata i stranichnite ogledala... A ima i druga istina, ako si sas standartna kola, tam ima poveche neshta, koito nabludavat (svarzani s predavkite i sas saeidinitelja). Taka, che ako ne si go napravil oshte, plati si njakolko uroka na dobar instruktor i shte razberesh kak raboti tjhanata sistema. Absolutno ti vjarvam, che si dobar driver i imash mnogo experience, prosto v Kanada, kakto znaesh chesto opira do tova da demonstirarash FAMILIAR za tjah neshta... inache mnogo gi shashkame nie chujdencite:))
Gez shte ti pratja na lichni, koordinatite na mojat instruktor.
Gez shte ti pratja na lichni, koordinatite na mojat instruktor.
Cvetan написа:A mene me kusat veche za vtori put na kormuvaneto i vseki nov road test si plashtam po 50$.Dano me pusnat ot tretia put,zashtoto veche zapochvam da si mislia,che naistina sum smotan shofior,makar,che imam 20 god.drive staj i sum obikolil polovinata Europa.Vas kusaha li vi?
- optics
- Модератор
dwoino i troino spriamo rent-a-carborimira2 написа:Zdraveite,

W ACE dawat kola za $22 za den. KOftito e che ne moze da se wzeme bez knizka. To moze, no ot nekoi drug... i posle ako stane situacia na izpita, ne znam...