sabirane na semeistva

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в останалите провинции (без Квебек)
Заключено
moni192002

sabirane na semeistva

Мнение от moni192002 »

ЖЕНА МИ Е ЛЕГАЛНО В ТОРОНТО ОТ 4 МЕСЕЦА ИМА ПАСПОРТ НЯКОИ ЗНАЕ ЛИ ПОДРОБНО РЕДА ЗА САБИРАНЕ НА СЕМЕИСТВА И КОЛКО ВРЕМЕ ОТНЕМА ТОВА?БЛАГОДАРИЯ
Аватар
Koko

Re: sabirane na semeistva

Мнение от Koko »

moni192002 написа:ЖЕНА МИ Е ЛЕГАЛНО В ТОРОНТО ОТ 4 МЕСЕЦА ИМА ПАСПОРТ НЯКОИ ЗНАЕ ЛИ ПОДРОБНО РЕДА ЗА САБИРАНЕ НА СЕМЕИСТВА И КОЛКО ВРЕМЕ ОТНЕМА ТОВА?БЛАГОДАРИЯ
Процедурата е описана подробно тук:
http://www.cic.gc.ca/english/sponsor/index.html

На мои познати, които минаха по нея им отне някъде около 9 месеца, но сроковете варират. Това че съпругата ти е в Торонто от само 4-ри месеца поставя под съмнение въпроса дали наистина ще може да покрие изисванията за да бъде спонсор.
Аватар
shnorhela
Лисодав
Обратна връзка:

Мнение от shnorhela »

Коко чакай сега аз теб да питам понеже си вещ по тия въпроси, за спонсориране на родители във същия тоя сайт който си посочил е даден линк за Кебек и обстойно какви изискванията за доход от спонсора. За никоя друга провинция няма отразени тези изисквания, любопитно ми е къде другаде мога да намера за да сравня Алберта и Онтарио с тази която вече се знае за Кебек.
Аватар
Koko

Мнение от Koko »

shnorhela написа:Коко чакай сега аз теб да питам понеже си вещ по тия въпроси, за спонсориране на родители във същия тоя сайт който си посочил е даден линк за Кебек и обстойно какви изискванията за доход от спонсора. За никоя друга провинция няма отразени тези изисквания, любопитно ми е къде другаде мога да намера за да сравня Алберта и Онтарио с тази която вече се знае за Кебек.
Доколкото знам, ако искаш да спонсорираш родител и живееш във Федерална Канада (т.е. няма значение дали си в Албърта или Онтарио) важат правилата посочени тук:

http://www.cic.gc.ca/english/applications/family.html

Трябва да се разровиш в указанията им, мисля че са доста подробни, така ще можеш да направиш съпоставка с правилата в Квебек.
Заключено